Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként hagynád, hogy barátnőd kinyalja a popsid fogadásból?
Társasoztunk ès az jött ki, hogy "nyald ki a seg*em.."
Ha nem nyal elbukja, ha a másik nem hagyja, elbukja.
Ő azt mondta bevállalja (egyebkent biszex csaj). Sőt úgy tett hogy akár popsit&puncit egyszerre. A másik fél hetero, viszont kit ne izgatna egy ilyen dolog? Te mit tennél?
Barátnőmmel semmit nem csinálnék, az nekem undi, de más csajjal simán.
Mondjuk az ilyen fogadások fszságok, mert ezekben az a lényeg, hogy a feladatot ott mindenki előtt kell megcsinálni. Attól izgik ezek a társasok. Na most akkor a társaság minden tagja nézze végig a műsort? Mert snnak semmi értelme, ha elvonulunk szobára, hisz akkor ki bizonyítja hogy tényleg megcsináltuk a feladatot? Senki.
Szóval ez így netto hülyeség
Biszex vagyok, de ez olyan nagyon közönséges! Nem is értem az egészet. Akar egy kis szexet? Azt lehet kultúráltabban közölni.
Ha meg nem is érdeklik a lányok/nem vagyok neki szimpi és csak társasági nyomásra teszi meg (nem maradjon szégyenben) akkor iszonyú kellemetlen lesz neki a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!