Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor volt orbitálisan jó szexben részed?
Figyelt kérdés
És akkor mennyire voltál tapasztalt? És az (akkori) partnered? Hány embernél / emberrel érezted ezt?2021. dec. 21. 21:19
1/10 Lazy Lover válasza:
Talán 2 x közepesen ő is csak egy a legelső komoly barátnőm volt
3/10 anonim válasza:
Egyszer sem.
Mindre azt mondanám, hogy elment…
4/10 anonim válasza:
Rengetegszer volt frenetikus, de életem legjobb, legszebb szexe egy férjezett csoda-nővel volt Debrecenben egy szállodában: reggel szakadt az eső, és megállapodtunk, hogy nem megyünk sehova, maradunk az ágyban.
Egész nap szexeltünk, szinte az öntudatlanságig. Volt benne "gömbölyű" szeretkezés (ezt ő definiálta így) ordenáré kefélés, tobzódó díszb.szás, és imádattal teli erotizálás. Este alig bírtunk lábra állni, hogy vacsorázni menjünk. Aztán kenegettük a "sebeinket":) Észbontó volt!
6/10 anonim válasza:
A szerelmemmel szerencsére elég sokszor - nem véletlenül "horgonyoztunk" le egymás mellett.
7/10 anonim válasza:
Nem sokszor. Többségben nem keltették fel eléggé a figyelmemet a csajok ahhoz, hogy emlékezetes legyen, ha meg egyszer-egyszer beesett váratlanul egy jobb nő, az meg engem ért váratlanul és hamar véget ért.
9/10 anonim válasza:
heti szinten, szules ota felesegem jobban kivanja a szexet en meg uralkodo tipus vagyok, allati dolgokat tudunk muvelni
10/10 anonim válasza:
az első 7 pasimmal összesen ha 2-3x.
Aztán volt egy nős pasim, vele kb minden 3. szuper volt.
Azóta egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!