Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, de októberben tartottunk egy hónap szünetet majd 3 hete újra folytattuk lehetséges hogy ez alatt az egy hónap alatt más sráccal is ismerkedett vagy szeretkezett?
Attól függ miben egyeztetek meg akkor, mikor a szünetet megbeszéltétek. Arra nem emlékszel?:D Nyilván ilyenkor megbeszéli a 2 ember, hogy most akkor szakítás vagy vagy mi ez stb.
Ha csak 'szünet', akkor minden ami azalatt történik megcsalásnak minősül. Ha szakítás, akkor elmehetett máshoz.
A párod személyiségétől függ mi történt vagy mi nem. Attól, hogy ő milyen ember.
A legjobb lesz, ha rákérdezel a dologra ügyesen, úgy hogy be is vallja, ha olyan történt. Persze simán lehet, hogy tagad a halálig. Attól függ ez is, hogy milyen személyiség.
Ha nem akarod számon kérni és nem lennél féltékeny , akkor nem kérdeznéd meg , főleg meg itt a vadidegen emberektől.
Tedd túl rajta magad mert ez lesz a következő ok a szakításra.
Nem mondom, hogy nálatok ez volt, de nálunk amikor szünet volt, akkor kb azért volt, mert bepasizott, aztán kellett neki idő, hogy kipróbálja, de természetesen nem jött be hosszútávon a srác, kb pár kefélés után már le is lépett.
Sajnos én csak hónapokkal később tudtam ezt meg.
Másrészt akkor elég sok embernek ezt elmeséltem és azt kaptam meg, hogy ez szinte alap, hogy ha valamelyik fél szünetet akar, akkor ott sokszor egy harmadik miatt megy a kavarás.
Én a helyedben nyomoznék egy kicsit.
Elfelejtettem írni, hogy nálunk is sok volt a vita, de miatta, mert kb semmi nem tetszett neki.
Hiába próbáltam a kedvében járni, nyilván utólag már látható miért is volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!