Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők válaszolnátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők válaszolnátok az alábbiakra?

Figyelt kérdés

1: Milyen magas vagy?

2: Milyen magas az ideális férfi?

3: Kapcsolatban élsz?

4: Mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban?

5: Hány férfival szexeltél?

6: Mekkora volt a legnagyobb méret?

7: Mekkora volt a legkisebb?

8: Melyikkel milyen volt a szex?

9: Vastagságra milyenek voltak?

10: Mekkora szerinted az ideális méret?

Előre is köszönöm annak, aki hajlandó normálisan válaszolni ezekre. Tőle még az lenne a kérdésem, hogy mennyire enged az ideális méretekből?

2021. dec. 19. 09:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Csak tudnám, hogy az ilyen kérdéseknek mi értelme. Ez alapján szűröd, hogy kire érdemes ráírni privátban?

"1: Milyen magas vagy?"

176 cm.

"2: Milyen magas az ideális férfi?"

Nekem mindig is elég volt, ha nálam magasabb, de 180 és 185 cm közé tenném (a barátom is ezek között van).

"3: Kapcsolatban élsz?"

Igen.

"4: Mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban?"

Nagyon fontos, számomra az egyik alappillér ahhoz, hogy hosszútávon is működjön az adott kapcsolat.

"5: Hány férfival szexeltél?"

Kettővel.

"6: Mekkora volt a legnagyobb méret?"

Nem tudom, sose mértem meg.

"7: Mekkora volt a legkisebb?"

Nem tudom, sose mértem meg.

"8: Melyikkel milyen volt a szex?"

Mindkettőjükkel nagyon jó volt, bár az első csak alkalmi volt, ezért ott nem játszottak az érzelmek. Mindketten kinyaltak és megujjaztak az aktus előtt, szóval én már elégedett voltam.

"9: Vastagságra milyenek voltak?"

Ugyanolyanok, de szintén nem mértem meg őket.

"10: Mekkora szerinted az ideális méret?"

Amíg egyik irányba se szélsőséges (nem mikrópénisz, de nem is egy lóé), addig teljesen lényegtelen. Ennél jóval fontosabb dolgok vannak (technika, kitartás, orál, kezek, stb.)

2021. dec. 19. 10:04
 12/29 A kérdező kommentje:
#11 Továbbra se írok privátot.
2021. dec. 19. 10:14
 13/29 anonim ***** válasza:
51%

Megint egy totál semmire sem jó kérdés.

Szerinted eddigi barátaim farkát méregettem egy centivel,és van egy füzetem amibe rögzítve vannak az adatok?

Teljesen életszerű,nem?

Nem ,nem volt extra kicsi,meg extra nagy sem!

Milyen hihetetlen,mi?

2021. dec. 19. 10:41
 14/29 A kérdező kommentje:
#13 Megint egy totál semmire se jó válasz. Ha nem tetszik a kérdés, miért írsz hozzá? Nem muszáj minden kérdéshez írni valamit. Milyen hihetetlen, mi?
2021. dec. 19. 10:43
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

14#

Hát nem is azért írtam,hogy a statisztikádat támogassam,hanem hátha leesik már végre,és elgondolkodsz magadban.

Persze belátom teljesen feleslegesen.Node egy próbát megért.

Hihetetlen ugye?

2021. dec. 19. 10:52
 16/29 A kérdező kommentje:
#15 Neked kéne elgondolkoznod, hogy miért írsz teljesen felesleges dolgokat egy olyan kérdéshez, ami elvileg nem is érdekel. A leghülyébb kérdésekre is adnak választ. Menj azokhoz hülyeségeket írni.
2021. dec. 19. 11:13
 17/29 A kérdező kommentje:
Azt tudtam, hogy nem fogok sok értelmes választ kapni, de azért bíztam benne, hogy legalább 5-10 válasz az lesz.
2021. dec. 19. 11:22
 18/29 anonim ***** válasza:
74%

1: Milyen magas vagy?

165cm

2: Milyen magas az ideális férfi?

A férjem 170cm. Ő az ideális.

3: Kapcsolatban élsz?

Igen, férjnél vagyok.

4: Mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban?

Nagyon fontos! A házasságunk fő tartó pillére. Ha 1nap kimarad, nem kapom meg ami jár nekem, HP vagyok! (A férjem is bolond olyankor.)

5: Hány férfival szexeltél?

5

6: Mekkora volt a legnagyobb méret?

A jelenlegi férjemé, 19cm és 4,5cm vastag. Ez a legnagyobb. Nem is kell se nagyobb se kissebb, se másé!

7: Mekkora volt a legkisebb?

Az exférjemé volt. Akkor még nem volt divat, nem jutott eszembe se megmérni, de jelentősen kissebb volt.

8: Melyikkel milyen volt a szex?

A jelenlegivel a legjobb! Néhány perc alatt kivégez. Az előző néggyel nem volt orgazmus közeli állapotom se.

9: Vastagságra milyenek voltak?

A jelenlegi férjemé a legvastagabb és a legjobb is. A vastagabbat szerintem már nem élvezném.

10: Mekkora szerinted az ideális méret?

Itt is a jelenlegi férjemét tudom mondani. Szuper vele a szex, szépen letudom mélytorkozni tövig és a popó szex is kellemesen elviselhető vele. Szóval a 19cm hosszú és 4,5cm vastag.

10+1: Mennyire enged az ideális méretekből?

Talán egy kicsikét csak. Ha számszerűsíteni kell, akkor kb. 17cm hossz és 4cm vastag, az ami szerintem az alsó határ lehetne.

46N

2021. dec. 19. 11:37
 19/29 A kérdező kommentje:
#18 Meglepődtem a válaszodon. A nőknek a vastagság szokott általában fontosabb lenni. De köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltál :)
2021. dec. 19. 12:05
 20/29 anonim ***** válasza:

1. 177

2. 185+

3. Igen

4. Nagyon

5. Mostani párommal együtt 4

6. 18 centi (vele vágyok most is együtt, de nem csak ezért)

7. 14 centi

8. Nem feltétlenül a méret határozta meg. Pl a 14 centissel azért volt rossz, mert hamar elsült.

9. Nem volt nagyon szembetűnő különbség, centit nem tudok, marokra mérem.

10. 16-18 centi

Annyit engedek, amennyi még ki tud elégíteni. Nyilván nem rúgom le, ha éppen 15 centi, ha egyébként jó. A 10es pontba a legideálisabbat írtam, de ez képlékeny.

2021. dec. 19. 12:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!