Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helyesen cselekednék ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekednék ha belemennék?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom, akit 3 éve ismerek és elmondta, hogy szeretne velem lefeküdni, viszont van kapcsolata. Én szingli vagyok. Nem szeretném tönkretenni a kapcsolatát azzal hogy lefekszem vele, viszont kívánom őt szexuálisan.
2021. dec. 18. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem te fogod tönkretenni a kapcsolatát hanem ő azzal hogy egy ribi.
2021. dec. 18. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem.
2021. dec. 18. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem cselekednél helyesen, ez egyértelmű. Szexelni mással is tudsz, szerintem nem éri meg ezzel a csajjal kezdeni.

Nem te tennéd tönkre a kapcsolatát, mert már eleve szar most is, később meg csak rosszabb lesz, de ettől függetlenül nyilván erkölcsileg nem helyes részt venni egy megcsalásban.

2021. dec. 18. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. dec. 18. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Figyelj, ha te nem, majd megdugja más. Ezen kár filózni, ez a csaj ilyen.
2021. dec. 18. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Osztom amit a #3-as írt, a barátod kapcsolatának már így is úgy is reszeltek, ha félre akar dugni. Ha nem veled akkor majd fog dugni mással, meg ettől függetlenül is valószínűleg zátonyra fog futni a kapcsolata. Ettől még nem túl erkölcsös dolog, de a döntés joga a tiéd.
2021. dec. 18. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ne tedd...
2021. dec. 18. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Igen, helyesen cselekednél. Elmondom miért: A lány kapcsolata most egy kalap SZAR! Lehet már régóta, s lehet mindig is az volt. Te nem tönkretennéd, csak segítenél abban hogy hamarabb vége legyen a szarakodásnak. Ugymond csak egy katalizátor lennél, és szerencsétlen fiú hamarabb szabadulna fel, kevesebb időt rabolna az életéből ez a nő. Mert aki ilyen, az előbb-utóbb úgyis megcsalja a másikat. Aki megcsalja az meg nem szereti, és nem is tiszteli. Szóval mindenkinek csak jót tennél vele HOSSZÚ távon.

Akit vinni lehet, azt vinni is kell! Minél hamarabb. Szerintem csináld.

2021. dec. 19. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Dugd meg a fenekét, meg max a száját. A punciját max ha màr szakított
2021. dec. 19. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!