Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek gáz ha rgy 33 éves szingli pasinak műpuncija van amit minden este használ?
#20: Ahhoz, hogy valaki vonzó legyen, kell a személyiség, belső tulajdonságok. Tehát az én olvasatomban a jó nő az lesz, aki emberileg is vonzó számomra.
Amelyik férfi egy állat szintjén van, az nagyon gázos. De felőlem mindenki azt csinál amit akar, amíg ugye nem az én párom vagy nem baráti kapcsolatban vagyunk. A kérdésben szereplő pasi nyugodtan verheti a faszát műanyagba. Igazi szerencsétlen lehet, mert ha valamirevaló férfi lenne, akkor azok a bizonyos fullos csajok sorban állnának nála. Mivel azt írtad ez nem így van, sokáig nincs senkije, ez azt jelenti, hogy igazi kis gyökér. Kb olyan lehet, mint az itt gyk-n hisztiző kisfarkú frusztrált incel pasik.
Én ezt értem, de ha valaki egy nyomi, akkor hova akar modell csajokat? Nem azért, de ritka butának kell lenni ahhoz, hogy valaki így gondolkodjon. Szólj a haverodnak vagy tudom is én kiről kérdeztél, hogy szedje össze magát.
Mostmár hogy ennyi mindent elmondtál a helyzetről, egyértelműen a ciki a válasz a kérdésre.
Már mitől lenne ez gáz?
Már bocs a kérdésért… de akik szerint gáz, azok nem használnak vibrátort, nem maszturbálnak, ők szentek???
Mielőtt elítéltek valakit, előtte nézzetek magatokba, álszent kis lúzerek.
Üdv, egy 38 éves nő
Én nőként írom hogy nem az a gáz hogy használsz segédeszközt mert nekem is vannak játékszereim, de nem kötöm senkinek az orrára hogy mit csinálok néha a négy fal között.
Nem kell erről senkinek tudnia mivel semmi közük hozzá, ha összejössz egy számodra megfelelő nővel, neki sem lesz semmi köze hozzá hogy előtte mivel töltötted az éjszakáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!