Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 51-2 éves férfi milyen lehet az ágyban? Mennyire áll fel nekik és milyen rendszerességgel élnek nemi életet?
Nagyon bejön egy férfinak munkatársam, és izgat, hogy vajon milyen lenne vele szexelni. Foglalt a férfi, ezért így nem próbálkozok be nála.
Fizikai munkát végez részben, sofőr és árut pakol, szóval nincs eltunyulva, elhízva.
Szóval egy ilyen korú, nem tunya pasi milyen az ágyban?
32 vagyok :)
10!
9-es vagyok.
Bocsánat!
Elfelejtettem írni, hogy natúr testépítéssel foglalkozok, tehát csak az étrendemre figyelek oda.
Még ezeket az amerikai kamu porcvédő szarokat sem szedem, mivel mindent lehet pótólni az étrenddel ha odafigyelünk rá.
És hogy megéri e csinálni? Azt kell mondjam, igen!
54 centis bicepszem amúgy... :)
Ezek tudatában mit válaszolsz?
@5: Elméletedben csak egy ici-pici hiba van, te kis jólmegmondó ember.:) Sajnos nem találtad el, fiatal vagyok és jobban nézek ki, mint te.;)
11-es
11 és 13-as versenyzők!
Bírom az olyan nőket akik egy férfinél a korral kötik össze az impotenciát.
Az még véletlenül sem jut eszükbe, hogy esetleg 20,30 év együtt élés után csupán spontán rájuk untak a férjeik.
Elárulom nektek , hogy egy férfi vizuálisan izgul fel főképpen, és egy unalmas mindég ugyan úgy kinéző nő már nem izgalmas, esetleg ha már el is van hízva….
Én 46 évesen már nem nyúlok a feleségemhez, annak ellenére hogy megbeszéltük az okát az eltávolodásomnak, nem hajlandó változtatni.
Hát akkor részemről ennyi.
Viszont! Más izgalmas nőkre kemény vagyok mint a fagyott egér..
18: Mint írtam, fiatal vagyok.:)
Tanulj meg olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!