Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szégyen óvszert venni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 18:11
2/13 anonim válasza:
Nem. Tini koromban sem éreztem ezt szégyennek
4/13 anonim válasza:
Az hagyján, de mekkora szégyen abortuszra menni!
5/13 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen nem szégyen. Olyan csajtól nem is akarnék semmit, aki szégyelné h óvszert vegyen. Ebben az esetben az illető gyerekes és éretlen
6/13 anonim válasza:
Hú, mekkora szégyen, jaj. Az eladók kikérik a kameraképeket, kinyomtatják é rajtad röhögnek 1 hétig hogy "nézzétek a kiscsak óvszert vett hahahaha"
7/13 anonim válasza:
Inkább az a szégyen, hogy egy csomó fiatal nem védekezik és 16-18 évesen szülnek, mikor még őket is az anyjuk tartja el... Vagy az abortusz, bár szerintem az is jobb, mint gyerek fejjel bevállalni egy gyereket a szüleik nyakára.
8/13 anonim válasza:
nem,de mindig vicces ahogy a pasik kifordulnak, amikor kotont válogatok :D
9/13 anonim válasza:
Nem, kb 16 évesen vettem először, pont mintha egy kiló kenyeret vettem volna. Azóta tabit szedek, de vibrátort, síkosítót stb is mindig személyesen veszek.
10/13 anonim válasza:
Nem az. Tán a nők nem dugnak vagy mi? Nem is értem.
Én szexjátékokat is csak személyesen veszek boltban. Néha eldumálgatok az eladókkal is vagy velem együtt bent lévő vevőkkel. Múltkor egy pasinak segítettem eldönteni, milyen vibrátort vegyen.
25N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!