Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a bajom ha nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a bajom ha nem tudok ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés

Mi lehet annak az oka ha nem megy a csajozás?

Lányok gáznak tartanak egy olyan fiút akin látszik hogy nincs benne rutinja és félénken közeledik?

2021. dec. 16. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem, legalább is én sosem vártam el, hogy a fiú Kezdeményezzen.

Az okát ezt neked kell tudnod.

18L

2021. dec. 16. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem az zavarja őket hogy "nincs rutinod" hanem hogy félénken közelítesz. A ló túloldalára sem kell átesni, de a nők biz' szeretik a férfias fellépést, magabiztosságot, határozottságot.

Ja amúgy az okok meg a magszemélyiségedben vannak, de hogy nálad pontosan hogyan alakult ki azt a távolból az MTA komplett pszichológiai kollégiuma sem fogja látatlanban megmondani.

2021. dec. 16. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell tudni csajozni! Nem lehet mindenki egy született sármőr.

Csak beszélni kell tudni. Ha megszólítasz egy lányt, vagy valamilyen okból kifolyólag beszélgetésbe elegyedsz valakivel, akkor ne csak állj ott, mint a fax, hanem tudj beszélgetni, kérdezz, érdeklődj.

A nők nem szeretik az anyámasszonykatonája palikat.

2021. dec. 16. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 a kommunikáció már maga a csajozás :) a szimpátia kialakítása "normál" menetben ott kezdődik.
2021. dec. 16. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Az már jó jel, hogy feltételezed azt, hogy gáznak tartják a rutintalanságot.

- Részben igaz, mert nem mindenkinek jön ösztönösen az ismerkedés.

- Tovább folytatva a gondolatmenetet,... A csajoknak van egy nagyon jó szenzoruk arra, hogy észrevegyék, ha egy srác bizonytalan. (Ezt gyakran tesztelni is szokták úgy, hogy te észre sem veszed.)

- Ők alapvetően ahhoz vonzódnak, akin látják, hogy nincs rajta "fogás" ilyen téren, ergo van elég magabiztossága. (Ne azt lássák rajtad, hogy függsz tőlük, mert akkor lejn nekik, hogy nem vagy önálló.)

- Nem szabad félni se a csajoktól, se a "bukástól". (1 esélyen kívül mit veszítesz? Semmit.)

- Próbálj meg kicsit színészkedni, de az ismerkedés elején ne "tálalj" ki semmit magadtól, magadról. (Ha érdeklődik egy csaj, akkor majd kérdezni fog...)

És sok sikert! :,D

2021. dec. 16. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt, hogy álltam egy kisebb bárban egy barátnőmmel, és odajött egy srác. Hebegett, remegett a hangja, nagy nehezen kinyögte, hogy meg akar hívni valamire. Nem akartam tőle semmit, amúgy is volt párom, és elutasítottam az italt, de megpróbáltunk dumálni vele, nem bunkón kiröhögni. 2 mondatot nem tudott kinyögni, rendesen lapított. Igen, ez elég gáz, leginkább sajnálni tudtam. Föleg, hogy ezen kívül is fordult elő hasonló.
2021. dec. 16. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pofátlanul kell nyomulni, és akkor előbb utóbb összejön. De sokat ne foglalkozz egy nővel ha nem megy akkor már másra nyomulj rövid az élet. Én nem vagyok egy adonisz és csak a pofátlan nyomulas az egyetlen esély. Pnat így vagy úgy de szerzek.
2021. dec. 16. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Pacsi az eddigi válaszolóknak, őszinte és reális válaszok voltak.

Egyébként szerintem ugyanaz a bajod, mint nekem..

Normális vagyok, sőt, sokkal műveltebb és értelmesebb az átlagnál, de ha tetszik egy lány, nagyon sokszor nem tudok spontán, laza lenni vele, működik a "megfelelni akarás", ez pedig nem jó, mert így egy kis puncsolónak lát, nem egy olyan pasinak, aki leveszi a lábáról.

+ A visszautasítástól való félelem is működik, pedig ha nem fogadja el a közeledést, nincs abban semmi, nem fog kinevetni, vagy megutálni.

(Pont most formálom magam e téren, pedig 30 felett vagyok..)

Az ok egyszóval: önbizalomhiány. Ezen dolgozz, ne csak csajozás terén, hanem átfogóan, az majd kihat erre is.

2021. dec. 16. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!