Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy volt tanárnőmmel hogyan feküdjek le?
Középiskolában tanított engem. Hosszú egyenes fekete haja volt, olyan teltebb alkat. Sokszor vett kivágott ruhát amiben látszódtak a méretes mellei.
Jól kijöttünk egymással, kedvelt engem, valahogy éreztem valami különlegeset köztünk, de sosem adtuk egymás tudtára. Most hogy már nem is tanít elgondolkoztam mi lenne ha most valósítanám meg. Azt tudom, hogy hol lakik, voltam is nála korábban. Azon gondolkodom valahogy rá kéne vezetnem a szexre, de nem tudom hogyan.
Esetleg akinek volt a tanárával kalandja leírja, hogyan sikerült a közelébe férkőznie? Mit találjak ki, hogy találkozzunk egymással?
21/F
Csak a tancinénidtől függ, hogy benne lenne-e...
Ugyan az erkölcsök/elvek manapság már kihaló félben vannak, de azért a tanárok többségére igaz, hogy egy diákot akkor is diáknak tekintenek, ha már nem tanítják.
Ezért ne lepődj meg, ha visszautasítja a dolgot. (Próbálkozni azért lehet.) :,D
Ennek mi köze az erkölcshöz? Két felnőtt emberről beszélünk
Meg honnan tudod neki mik voltak az elvei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!