Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek egy ilyen visszautasítást?
Félek ebben a szekcióban egy ilyen kérdést feltenni, mert tényleg komoly (nem a másik nem iránti sérelem által vezérelt) válaszokat szeretnék.
Találkoztam egy lánnyal. Első találkozás volt (bár már jó ideje beszélgettünk), megcsókoltam, ami odáig fajult, hogy feljött hozzám és csak azon múlott, hogy nem történt meg, mert menstruált.
Nyilván nem lehet tudni, hogy színlelt-e vagy nem, de szerintem a színlelés max arra jó, hogy ne fájjon a csávónak, hogy nem jó, amit csinál és... Ő még nálam is sokkal intenzívebben kimutatta az élvezetet, illetve volt olyan, hogy kérdeztem, hogy "Ez nem jó?" és a "Dehogynem, nagyon" volt a válasz és nem egyszer ő kezdeményezett.
És ahogy reggel hazament pár órára rá írta, hogy nem szeretné folytatni. Azt mondta azért, mert én tovább akartam csinálni, mint ő és hozzáteszi (ami az én ellenérvem is lett volna), hogy jelezte, pedig elég gyakran kérdezgettem. És semmi... Nincsen telepátiám, nem érzem hibásnak magam.
Mi a véleményetek? Szerintem ez abszurd? Ti hogy interpretáljátok? Történt már veletek ilyen /ti offoltatok már így ki mást?
Ettől függetlenül elfogadom. Csak az oka az még mindig többé-kevésbé rejtély.
Alkalmi után sokszor előfordulhat, hogy elsőre tök jó minden, de másodjára már nem akarnak látni. Ennek kismillió okat lehet - egyéni mikor ki mit gondol, mik zajlanak a fejében, nem lehet skatulyázni. Némi tapasztalattal, pszichológiai érzékkel rá lehet jönni (nem mondják meg belülről mit gondolnak, mert nem akarnak magyarázkodni).
A lényeg, hogy ne rugózz rajta túlságosan. Ha annyira tetszik a csaj, akkor hívd el egy "normál" randira ahol előre közlöd vele nem mentek fel hozzád, csak találkoztok semleges helyen. Ha azt mondja nem, akkor engedd el a dolgot, ebben a storyban ennyi volt. Máskor (más lánnyal) majd jobban mennek a dolgok. Nem fog mindig minden esetben két ember összepasszolni fogadd el.
Mit izgat ha hazudott-e? Ez az ember nem az életed része.
Vagy megerősítést szeretnél, hogy nem a te hibád volt, hogy ez nem folytatódott?
Ezt sajnos sose fogjuk megtudni, mert a te álláspontod is kéne és az övé is. De ez az egész sztori nem ér ennyit.
Inkább tanulj a legfőbb hibákból, amiket elkövettél, hogy a következő lány egy jobb verziód kapja (és nem mondom h esetleg a lánynál nem volt gáz vmi, mert nem tudjuk ismét).
De kiemelném "Találkoztam egy lánnyal. Első találkozás volt (bár már jó ideje beszélgettünk), "...erről nagyon gyorsan szokj le, hogy hetekig, hónapokig vakvágányra rakod magad egy online nő miatt. Ez tipp, de úgy érzem nem szédítettél még mellette 20 csajt, míg a legtöbb csajt akkor is szédít mindennap 20 ÚJ, JÓ pasi a társkeresőkről.
Legközelebb, ha online szimpatikus valaki, észszerű időn belűl, de mihamarabb próbáld meg összehozni a személyes talit, hogy ne lopd a saját időd. És ettől függetlenül rengeteg nő fog még kitérni az időpont fixálása alól, vagy halogatni próbálja a dolgot, inkább csak chatelgetni hónapokig(míg őt dugja valaki persze :) de te vagy akivel tud az érzelmeiről beszélni )....ezt mind meg kell tanulnod a helyén kezelni.
14, ebben részben van igazság, de ez kB két hét volt, pár nap után elhívtam, de azért ilyen későn találkoztam vele, mert a hónap elején külföldön voltam.
De ettől függetlenül az is teljesen reális, amit te mondasz, ezzel együtt nem érzem magam becsicskítottnak, bár tény és való utólag csak nekem van/lett volna hozzá kedvem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!