Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elítélő, ha elmennék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélő, ha elmennék fizetős lányhoz?

Figyelt kérdés
Még sose volt barátnőm és valakik már nagyon mondják, hogy elmehetnék. Bennem már évekkel ezelőtt is felmerült ez, csak tartok tőle, hogy ez nagyon elítélő.

2021. dec. 14. 20:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem az, inkább szánalmas, de nem azért mert elmész és fizetsz, hanem mert ez lesz az első, neked kell majd együtt élned azzal, hogy ha nem létezne pénz, akkor nő önszántából nem feküdne alád.
2021. dec. 14. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz miért lenne az ?
2021. dec. 14. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én szerettem volna, hogy a barátnőmmel legyen az első, de így 28 évesen nem tudom, hogy ez mennyire állja meg még a helyét.
2021. dec. 14. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Maximum a barátnödnek, feleségednek lenne joga elitélni ezért. Kérdezd meg tölük! Ja, hogy nincs? Akkor meg kinek lehetne ehhez joga???????
2021. dec. 14. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazából azok mondják erre szerintem hogy szánalmas akiknek amúgy nincs rá cash. Kapcsolatnál jóval egyszerűbb (nincsenek érzelmi vonulatok, felelősség stb.), plusz kitudod választani mindig, hogy éppen mihez van kedved. Színre, formára, korra lebontva, mint egy Netpincér csak bulákkal.

Nálunk ez rendszeres partikellék, hajrá tesamesa.

2021. dec. 14. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Állandóan van ilyen kérdés, a válaszom ugyanaz:

- ne foglalkozz azzal mit gondolnak mások, főleg itt gyakorin, ahol azt se tudod ki kicsoda valójában meg mennyi rálátása van a dolgokra

- legtöbb prostiellenes óbégató soha nem volt hirdetőnél, amit tud, az kb. a 90-es útszéli világa, sztereotípia

- frusztráltak, mert nincs elég pénzük 1 órára ilyen találkára

- ha valóban nők, akkor az a bajuk, mert sejtik csalják otthon a férjük

- pusztán irigyek, mert van pénzük

- ha úgy gondolod kipróbálod, próbáld ki, utána eldöntöd folytatod e vagy ennyi elég volt

Utolsó dolog legyen az, hogy mások véleménye érdekeljen ebben a témában.

Lakásos hirdetőhöz menj, aki engedi a beszámolókat és jókat írnak róla. Rossz élmény nem fog érni.

2021. dec. 14. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!