Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok dugtatok már fel magatoknak répát, banánt, kígyóuborkát, esetleg cukkinit?
Figyelt kérdés
Más zöldséget?2021. dec. 13. 20:22
1/14 anonim válasza:
Igaz fiú vagyok, de dugtam már meg banánhéjat
4/14 anonim válasza:
Répát, banánt, uborkát és krinolint.
A banán túl puha. A répa és az uborka túl merev.
A krinolin volt nálam a nyerő
7/14 anonim válasza:
Nem, rossz érzés ezt tenni étellel.
8/14 anonim válasza:
Próbáltam uborkával amin óvszer volt. De be se fért még egy minimálisan se holott szűz nem vagyok. Nem is próbáltam mással. Miután felnőtt lettem vettem egy jó vibrátort erre a célra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!