Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az az alak, amit mindig megdicsérek, hogy igen, látszodik hogy sok munka van neki benne, és tényleg látszik az izom rajta. Tényleg elismerem, mert sokat fitneszeznek az ilyen alaku nok. Viszont mindig úgy érzem, hogy az a segg, csipo túl szélles nagy. Nem tudom biologiailag hogy az izom tul sok, vagy a zsír, de úgy érzem, hogy lehetne (az én izlésemnek) kisebbek. Szerintem ezekben az esetekben tul sok kaloria van bevéve. Kaloria megvonásos, ergo a diéta klasszikus régimodi értelmében kéne tartani, és leadni onnan pár centit. Ha kissebb a comb és segg, attol még ugyan úgy lehet formás és kerek.
De ujra leírom, ez is egy bomba alkat, tényleg, sok munka van benne. 10/9.
De ha látom egy kidolgozott, de vékonyabb combot/derkat/segget, akkor arra egyel en tobbet adok.
31F
Nem, egyáltalán nem jönnek be az ilyen aránytalanul nagyseggű csajok.
Kicsi legyen de szép kerek, formás, ne ilyen kocaseggű :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!