Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért jobb egy metélt?
Figyelt kérdés
Azokhoz a nőkhöz szólna a kérdés, akik kifejezetten jobban szeretik a metélt péniszt, miért jobb?2021. dec. 13. 09:58
11/15 anonim válasza:
Lehet normálisan tisztálkodni.
Egyébként meg minden úgy jó, ahogyan meglett teremtve. Semmi sem véletlen.
A nők a pénisszel szeretnek "játszani", a férfiak meg a puncival.
Egy pénisz úgy jó és szép, ha minden funkciója működik.
Ugyanez van a puncikával.
Te aki metélő hívő vagy, te örülnél neki, ha a barátnőd levágatná a szemérem ajkait, vagy elvaratná a csiklóját?
Na ugye hogy nem. Gondolkodjál már báttya.
12/15 A kérdező kommentje:
#11 😊 Nem vagyok metélés hívő, én se vagyok metélt. Egy kérdést tettem fel ami nőkhöz szól, nem hozzád. Okoskodj máshol, báttya 😉
2021. dec. 14. 11:20
13/15 anonim válasza:
Nem okoskodtam, csak leírtan az igazságot, mert tudom hogy a nők hogyan vélekednek erről.
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor oké, bocsi.
Persze, tudom. 10 ből 2 szereti a metéltet. De én pont hozzájuk szóltam, vagyis kérdeztem. Hogy szerintük miért jobb.
2021. dec. 14. 12:18
15/15 anonim válasza:
Szerintem csak jobban néz ki.. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!