Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érint mikor már régóta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érint mikor már régóta chatelsz egy csajjal aztán képcserénél derül ki szinte egy bányarémre verted napokig?

Figyelt kérdés

2021. dec. 13. 09:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Hát igen! Mi /Ti/ sok szépszál legény, aki egy csajhoz nem mer szólni az utcán....

Mekkora csapás ez!

Kifejlesztettem egy védőrendszert nektek erre, és hasonló esetekre!

1; Verjétek egy steril hűthető edénykébe!

2; Amikor meglátjátok a lányt, elnézést kértek, és sarkonfordultok.

3; Rohanás haza, és egy fecskendővel visszafecskendezitek magatokba a majdnem kárbaveszett anyagot!

4; kezdődhet a következő menet!

2021. dec. 16. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Anonim chatelésre életemben nem vertem ki.
2022. jan. 7. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell anonim oldalon ismerkedni. Nőként, nincs az a pénz,amiért pl. innen találkoznék valakivel, vagy akár csak képcsere is lenne. Kizárólag dumcsi, semmi több.
2022. jan. 7. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért nem kértél az elején képet róla?
2022. jan. 8. 15:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Ruha nelkulit kuldott arccal csak kesobb. Kertek privatban hagy nezzek meg. Toroltem meg amugy sem lennek annyira dog.
2022. jan. 9. 12:34
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Elég szarul.. Anotalkon szoktam régebben, de amikor felvettem egyiket másikat Snapra hát.... azóta inkább hanyagolom az oldalt, vagy ha nagyon unatkozom esetleg próbálok valamit, de inkább nem veszem fel őket máshol.
2022. márc. 27. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!