Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik kizárólag szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik kizárólag szexuális értelemben vett "férfikötelesség"?

Figyelt kérdés

Ha egy nem túl igénytelen és elfogadhatóan kinéző nő felajánlkozik egy férfinak, akkor alapvető elvárás a férfitól hogy megdugja?

Vagy ezt már kezdeményeznie is kötelessége lenne?

2021. dec. 12. 19:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10: Nem áll szándékomban feltölteni a netre, más rajtam kívül meg nem nézegeti őket:) A szüleim szeretnek, ha tehetnék jönnének. Bár ennek nem tudom mi köze van a témánkhoz.
2021. dec. 12. 20:26
 12/20 anonim ***** válasza:
11 ha szeretnének, már mentek volna. Vagy külföldön mosogatsz? Akkor is mennének.
2021. dec. 12. 20:28
 13/20 anonim ***** válasza:
#12: Biztos a mosogatásból vettem a lakásom. Ha hülye vagy, legalább ne reklámozd már. A szüleimnek meg semmi köze a szexuális életemhez, nem tudom minek pörögsz most ezen. Neked valami family fétised van vagy mi? Mert akkor menj kezeltesd magad.
2021. dec. 12. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:
NEkem kva sok fétisem van amit nem tudnak kezelni és nem is akarom..
2021. dec. 12. 20:41
 15/20 A kérdező kommentje:

Az értelmetlen személyeskedő mocskolódásokat intézzétek privátban!

Ne egy kérdést csesszetek mar szét a hülyeségeitekkel baszki!

2021. dec. 12. 22:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Az agyhalott kollégával ellentétben én legalább válaszoltam a kérdésedre. És amint látod, lezártam ezt a bohóckodást. Felesleges a hiszti.
2021. dec. 12. 22:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy kötelező szex! Főleg nem, ha csak úgy felajánlkozik valaki valakinek. És persze sok múlik a felek erkölcsi, etikai habitusán is. Te melyik fél voltál egyébként a szituációban?
2021. dec. 13. 09:47
 18/20 A kérdező kommentje:

Én egyik fél sem voltam

Pusztán az jön le nekem az egész szex témakör kapcsán, hogy ha egy nő szexet akar, akkor egy férfinek kötelessége ezt teljesíteni, mert alapvető elvárás ez egy férfival szemben, feltéve hogy nem visszataszító a nő.

Lehet hogy tévedek, de ez mintha társadalmi elvárás lenne, főleg hogy minnél több nőt fektessen meg az ember.

2021. dec. 13. 16:53
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

Nyilván mindig lesznek hülyék, akik azt hiszik, attól lesznek menők, ha sok csajjal szexelnek. Kèrdés hogy te is hülye vagy és átveszed ezt a gondolkodáódot vagy józan ésszel fel tudod mérni, hogy ez fszság.

Az, ogy feltették egy ilyen kérdést, azért elárulja, hogy nem lehetsz annyira toppon fejben.

2021. dec. 13. 18:25
 20/20 A kérdező kommentje:

19#

Akkor szerinted aki sok csajjal akar szexelni az hülye?

Te sem lehetsz toppon fejben annyi szent!

2021. dec. 13. 18:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!