Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, milyen volt a legperverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, milyen volt a legperverzebb csajotok ?

Figyelt kérdés

Mibe ment o bele?

Mibe mentetek ti bele az o kedveert ?

2021. dec. 12. 12:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
97%

A jelenlegi kedvesemmel beszéltünk erről.

A kakiszexen kívül minden jöhet neki, és mindent teljes odaadással csinál.

Igaz, ő is elvárja, hogy ne legyenek tabuk a kapcsolatunkban.

Én vele próbáltam először a biszex többest: és nem hittem volna, hogy ennyire fogom élvezni.

2021. dec. 13. 12:29
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Egy 40 pár éves elvált nővel szoktam összejárni. Na hát nála nem sok tabu van. Sokminden perverzségbe bevezetett. Csak anmeleg 0asik es a kaki ami nem jön be neki. Azon kívül kb minden. 25L
2021. dec. 13. 16:13
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
szülés után évekkel is nagyon tág puncija volt, ezért csak úgy tudott elélvezni ha öklöm beledugtam puncijába és gyorsan mozgattam. szülés után legnagyobb faszoktol se tudott elélvezni, csak egy brutál nagy dildójával, azt is használtam rajta. dugtam farkammal is punciját,de utána mindig popóját, ami szűkebb volt,és szerette anált.
2021. dec. 14. 03:45
 24/28 anonim ***** válasza:
36%
19 miért lett lepontozva?
2021. dec. 14. 06:17
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
A mostani csajom a legperverzebb. Fantáziája is elég élénk. Imadom hogy ilyen. Extrém helyek, extrém eszközök, legvaratlanabb pillanatokban stb. Nem sok tabuja van. 29F
2021. dec. 15. 11:53
 26/28 anonim ***** válasza:
93%
Erényövet hordatott velem. Nem vette le amíg rendesen ki nem nyaltam, de volt hogy még azután se vette le, csak nevetett rajtam...
2021. dec. 18. 21:16
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

Egy 16 éves nimfomániás, bdsm rajongó lánnyal volt egy rövid szexkapcsolatom

Kikötözött, erényövet hordatott velem, csapkodta a golyóimat és a fenekemet, vibrátorokat és egyéb segédeszközöket használt rajtam, nem engedte, hogy elélvezzek

De máskor meg úgy szopott, mint senki azelőtt, a prosztatámat izgatta finoman, mindenhol csókolt, szívott, nyalt, csípett, karcolt a fogával ha kellett. Imádta szopni és verni is a farkamat! Meg sokszor ettünk egymásról fagyit, tejszínhabot és gyümölcsöket

Néha nyilvános helyen (pl kávézóban, gyorsétteremben) az asztal alatt izgatott a lábával, vagy a kezével, sőt, egyszer egy kis tojás alakú vibrátorral is

Odaadó csaj volt, annyi szent. Ha akartam valamit, szinte mindenben benne volt. Csináltuk hármasban is néhányszor a kérésemre

Azért lett vége, mert elköltöztek egy másik városba. Azóta már eltelt pár év, egyetemre jár és jegyben járnak egy volt tanárával (csak 7 év a korkülönbség köztük, valamint csak fél évig tanította).

2021. dec. 26. 23:29
 28/28 anonim ***** válasza:
92%

A legperverzebb csajom még tizenéves koromban volt, összekötötte a kezemet és meztelenül bezárt a kanapé ágyneműtartójába. Utána ott maszturbált a fejem fölött, majd kicsit később hazajöttek a szülei és ott beszélgettek a fejem fölött és semmiről se tudtak.

Ha leszámítjuk h mennyire perverz dolog ez, de még életveszélyes is volt, ő volt a legbolondabb barátnőm

2021. dec. 27. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!