Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, milyen volt a legperverzebb csajotok ?
Mibe ment o bele?
Mibe mentetek ti bele az o kedveert ?
A jelenlegi kedvesemmel beszéltünk erről.
A kakiszexen kívül minden jöhet neki, és mindent teljes odaadással csinál.
Igaz, ő is elvárja, hogy ne legyenek tabuk a kapcsolatunkban.
Én vele próbáltam először a biszex többest: és nem hittem volna, hogy ennyire fogom élvezni.
Egy 16 éves nimfomániás, bdsm rajongó lánnyal volt egy rövid szexkapcsolatom
Kikötözött, erényövet hordatott velem, csapkodta a golyóimat és a fenekemet, vibrátorokat és egyéb segédeszközöket használt rajtam, nem engedte, hogy elélvezzek
De máskor meg úgy szopott, mint senki azelőtt, a prosztatámat izgatta finoman, mindenhol csókolt, szívott, nyalt, csípett, karcolt a fogával ha kellett. Imádta szopni és verni is a farkamat! Meg sokszor ettünk egymásról fagyit, tejszínhabot és gyümölcsöket
Néha nyilvános helyen (pl kávézóban, gyorsétteremben) az asztal alatt izgatott a lábával, vagy a kezével, sőt, egyszer egy kis tojás alakú vibrátorral is
Odaadó csaj volt, annyi szent. Ha akartam valamit, szinte mindenben benne volt. Csináltuk hármasban is néhányszor a kérésemre
Azért lett vége, mert elköltöztek egy másik városba. Azóta már eltelt pár év, egyetemre jár és jegyben járnak egy volt tanárával (csak 7 év a korkülönbség köztük, valamint csak fél évig tanította).
A legperverzebb csajom még tizenéves koromban volt, összekötötte a kezemet és meztelenül bezárt a kanapé ágyneműtartójába. Utána ott maszturbált a fejem fölött, majd kicsit később hazajöttek a szülei és ott beszélgettek a fejem fölött és semmiről se tudtak.
Ha leszámítjuk h mennyire perverz dolog ez, de még életveszélyes is volt, ő volt a legbolondabb barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!