Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők gyakran azt mondják,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők gyakran azt mondják, hogy a jóképű fiúkkal csalódtak már az ágyban, akkor miért futnak mégis mindig azok után?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 11:28
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

nyilvanvalo....

a noknek is az szokott a bajuk lenni h nem a felso 20%nak kellenek

2021. dec. 21. 20:55
 22/55 anonim ***** válasza:
83%
Mi vagyunk a fogyatékosok, meg nincs benőve a fejünk lágya, mert nem olyannal szexelünk, aki nekünk nem tetszik... olyan szánalmas csődtömeg ez a hisztis, picsogó gyakoris pasibanda, te jó ég... Máris otthagyom a párom, aki nekem rohadtul vonzó (bár nem tudom a közízlés hogy ítéli, nem épp egy magazinmodell) hogy keressek egy visszataszító pasit. Ettől aztán értelmesebb lennék... Mennyi félkegyelmű, és isszátok egymás szavait...
2021. dec. 21. 22:43
 23/55 anonim ***** válasza:
90%
Tudod mit nem értek? Ha nem találsz párt magadnak,az miért más hibája? Miért nem teszel valamit,hogy ne így legyen! Az elméleted egy nagy baromság,egy csomó olyan ember is talál magának párt,aki nem topmodell kinézetü! Igaza van az előttem szólonak,csak picsogni tudtok!
2021. dec. 21. 22:52
 24/55 anonim ***** válasza:
23as, tenni valamit? Jujuj, na itt a gond, hogy hiszti helyett valamit kezdeni kéne magukkal.
2021. dec. 22. 00:47
 25/55 anonim ***** válasza:
41%
És én most szánalomból feküdjek le egy csúnya pasival? Vagy mit vársz? Igen, a pasik 80%-a csúnya. De attól még meg tud fogni a műveltségével például. Vagy ha sokra vitte. Nem feltétlen pénzre gondolok. De az ösztönök akkor is a 20% jóképű pasinak kedveznek. Minimum 180 cm magas.
2021. dec. 22. 09:45
 26/55 A kérdező kommentje:

es mire alapozod azt h a felso 20% teged akar mikozben te az also 50-60ba tartozol legjobb esellyel?

lehet itt nyomatni a nagy szovegeket csak epp a valosag nem azt mutatja h ezek a kis mancikak olyan sokra viszik a nagy igenyeikkel

2021. dec. 22. 13:00
 27/55 anonim ***** válasza:
Tökmindegy mi a valóság, a lényeg, hogy neked nem jut punci, és ki vagyok készülve. Akkor visszafordítanám a te logikádat, dugj ronda nőkkel.
2021. dec. 22. 13:06
 28/55 A kérdező kommentje:

oke, nekem jo az is ha csak egy kicsivel van a felso 20% alatt

csak megfordítottam a logikadat

ja neked nincs...csak erzelmeid

de azert meg nem kellett volna lemaszni a farol ;)

ja es nyilvan nekem nem jut csaj....NYILVAN VALOAN TUDOD ES MEG IS TUDOD EROSITENI

na mindegy lassuk be h neked meg akkor is egy roncshalmaz az eleted es az erzelmi világod ha a tenyerukon hordoznak (khm) a jobbnál jobb (khm) ferfiak (khm)

na ez a luzerseg mancikam ;)

2021. dec. 22. 13:10
 29/55 anonim ***** válasza:
Jaa, hogy ronda nő azért nem kell. Pontosan erről van szó, körbe is értünk. Eléggé egyértelműen lejön a helyzet a hisztidből, forrnak benned az indulatok, mert hiányod van, valószínűleg nem nézel ki túl jól, és az olvasottak alapján nem vagy túl intelligens. Összehordasz midnen logikátlan hülyeséget, de érvekre nem tudsz reagálni, kitalálod mi szerinted az igazság, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Olyan szánalmas a vergődésed, hogy már vicces.
2021. dec. 22. 13:17
 30/55 anonim ***** válasza:
Na azért a 80% csúnya hapsi nem kicsit túlzás, az átlagos kinézetű férfiakból van a legtöbb, inkább úgy mondanám hogy 30% csúnya, 50% átlagos és 20% jó, csak a nők szeretik az átlagos hapsikra azt mondani hogy csúnya.
2021. dec. 22. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!