Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kérte a barátnőm, hogy ma este rendesen kapjam el. Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Ötletek?2021. dec. 11. 18:43
1/12 anonim válasza:
pasim ilyenkor megfog ágynak dob, kezébe köp, benedvesiti puncimat és már dugja is
2/12 anonim válasza:
Nalunk ilyenkor mikor jol elkap az van hogy falnak nyom megcsókol lehuzza a nadragom megfordit elkezdi tépni a hajam szét nyitja a lábaim és erősen beteszi. Sosem fájt még mert addigra én is fel vagyok izgulva.
3/12 anonim válasza:
Én hátrafogom a kezeit, vagy a haját húzom, esetleg fojtogatom (persze nem komolyan, csak a nyakán van a kezem... Keményen határozottan beteszem neki, dominánsabb vagyok mint általában..
4/12 anonim válasza:
Hát nem kell különösebb dologra gondolni.Azt akarja hogy jól ellásd a baját,a szó jó értelmében.Hogy úgy megdugják mint még soha,orgazmus hegyeket akar.
Úgyhogy csak dugd meg jól,ennyit kell tenned,semmi mást.
7/12 anonim válasza:
Ájulásig kefélem egymás után többször is
8/12 anonim válasza:
Ne mástól kérdezz! Van köztetek valamilyen szexuális kapcsolat, a barátnőd erre alapoz. Amikor azt mondja, hogy jól kapd el, a korábbi veled való tapasztalataiból indul ki. Tehát amit eddig is csináltatok és nagyon jól érezte magát, olyat akar.
9/12 anonim válasza:
Szaggassa a nokedlit, mert nokedlivel akarom enni a marhapörköltet! Legyen hideg sör is, és tejfölös uborkasaláta.
Szopni, azt tud, már bebizonyította -szóval itt az ideje, hogy főzzön is, jót, és jól.
Tehát el van kapva rendesen.
10/12 anonim válasza:
Amikor remeg meg dadog, akkor vagy jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!