Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik hármas felállást próbálnátok ki először? 2 fiú 1 láns vagy esetleg forditva?
Mindkettő izgalmas. Nekem nőként először a két lány-egy férfi felállás "jött szembe", utána fordítva.
Alapvető, borzasztóan fontos az én tapasztalataim alapján, hogy teljes legyen a bizalom főleg a pár tagjai között, de igazából minden irányban. Azaz, meg se forduljon a fejekben, hogy a harmadiknak bevett játszótárs le akarja nyúlni a pár egyik tagját. Ha nincs a három között állandó pár, akkor meg arra kell figyelni, hogy senki ne szoruljon háttérbe, azaz mindenki egyforma figyelmet és időt, kényeztetést kapjon és adjon.
A másik, hogy ha két pasi van, akkor az egyik legyen észnél, mert az ő feladata vigyázni a nőre, hogy ne durvuljon el a buli és a humor, szeretet, gyengédség is ott legyen mindig. Legalábbis nálunk mindig így volt, és ezért rettentő hálás vagyok az akkori exemnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!