Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves fiúnak hol kéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves fiúnak hol kéne tartania a lányoknál?

Figyelt kérdés

Én eddig csak elutasítást kaptam. 2 lánnyal voltam de csak egyéjszakás volt. Barátnőm nem volt.

Gondolom nagyon gáznak számítok.

Hol kéne tartani ennyi idősen?

2021. dec. 11. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi idősen már a csokot is felkellett volna venni. Nézd van aki 40évesen teszi le jogsit, ez nincs időhöz kötve.
2021. dec. 11. 08:15
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Minimum 2 gyerek meg mégegy úton hogy adómentes legyen az otthon.

Viszont ha nem ezt látod a környezetedben akkor ne csüggedj ez nem a te életpályád. Konkrétum nincs hogy hol kellene tartani max olyan hogy hol tarthatnál már de azon meg kár rágódni. Tűzz ki magad elé kis célokat meg velük együtt hosszútávúakat is. Így nem hagyod magad felett elrepülni az időt céltalan. Mert az sajnos így is úgy is megy fiatalabb meg már nem leszel.

Hogy jöttek össze az egyéjszakások?

2021. dec. 11. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy vagy gàz

Élvezd, hogy független vagy és csajozz

2021. dec. 11. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Az a butság, hogy azt gondolod, hogy gáz. Miért szidod magad? :-) Azt is megteheted, hogy amikor a belső hang kritizál: akkor megkérded "tőle": Miért bántasz?

Én 24 évesen voltam először nővel, az pl. sokkal kevésbé klafa, valaki meg 40 évesen is szűz. Valaki halva születik.

Ha voltál már lánnyal, akkor annak örülhetsz, hogy erre képes vagy! Tehát egy mérföldkövet már elértél. :-)

A lányok mellett az életed többi területével mi van? Azokat is építed? Van valami, ami érdekel, ami cél felé tartasz? Keress ilyeneket! Vannak önsegítő könyvek, amik segítenek, hogy tudatosabbá válj (Pl. Ha a férfi beszélni tudna, A férfi útja), vagy önismereti csoportok, ezek jó bulik, és vannak lányok is az ilyeneken!

Gondolj magadra úgy, mint aki egy fiatal, energikus srác, aki most egy izgalmas kalandba fog bele! :-)

2021. dec. 11. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
4# vagyok még. Engem minden barátnőm alakított kicsit, finomított. Lehet, valamit túl nyersen mondasz a lányoknak, próbálj tanulni a visszautasításokból is. Akár írhatsz is ezeknek a lányoknak, hogy: "Szia, csak okosodni szeretnék, hogy csinálhatnék-e valamit máshogy legközelebb? Szerinted?"
2021. dec. 11. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Az a gáz, hogy minden nap itt nyöszörögsz 23 évesen ahelyett, hogy fejlesztenéd magad, ismerkednél.

Most szólok, hogy nem lesz egy nő sem, aki kapar utánad az itteni írásaidat olvasva, és nem fogja elkérni a címedet, hogy beleülhessen a farkadba

2021. dec. 11. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ott kellene tartanod hogy óvodás picsogás, önsajnáltatás helyett csajozol. Kommunikálsz, udvarolsz, próbálkozol - e nélkül nem fog menni.
2021. dec. 11. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Tényleg uncsi már ez, hogy napi kétszer megkérdezed minimum, na ez a gaz, nem az hogy 23 évesen nem volt baratnod, értsd már meg!
2021. dec. 11. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
2021. dec. 11. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!