Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ideje azt alkalmazom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje azt alkalmazom hogy nem elvezek el,recsinel,de ma megyek csajhoz szerintetek ki verjem elötte,vagy ne?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Kérdés ezzel mennyire tudod elhúzni az orgazmust. Nekem már sokáig is megy olykor. Volt már másfél óra is mire élveztem. Illetve ez már ugye hatalmas orgazmus is volt. Nyilván ez nem mindennapos,nem is lehet. Én is sokszor így csinálom egész héten maszti közben nem élvezek el,így ki tudom tolni a határaim.
2021. dec. 10. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Ne verd ki haver!!! Nem marad cucc neki!
2021. dec. 10. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:
1,csajjal igy tovabb birod?
2021. dec. 10. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 igen de van hogy hamar el tudok sülni, már sokat fejlődtem és sikerült sokáig bírni és egyre tovább jobban bírom. Sajnos ez egyik napról a másikra nem fog menni,ezt el kell felejteni. Hosszú hónapokig kell sok esetben gyakorolni
2021. dec. 11. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!