Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha van valami szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van valami szexuális vágyam mindenképp kérdezzek rá a barátnőmnél?

Figyelt kérdés

Szinte minden nő azt írja itt hogy azonnal kiábrándulna a párjából ha XY dolgot kérne tőle.

Ezért nem tudom megéri-e rákérdezni ilyen dolgokra.

2021. dec. 10. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Ne így direktben kérdezz rá.
2021. dec. 10. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom de azoknak a nőknek komoly baj van szerintem a fejében. Én bármilyen vágyát teljesíteném a barátnőmnek(pisis, kakis dolgokon kívül, mivel az szimplán undorító,egészségtelen és semmi helye a szexben), mert az a legfontosabb hogy örömet okozzak neki. Mellesleg szerintem ez az ideális kapcsolat hogy mind a kettőtöknek a másik öröme a legfontosabb, mert így ugyanaz az eredmény(kielégülés)mintha a saját élvezeted lenne a fontos, viszont sokkal szeretetteljesebb
2021. dec. 10. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg,másképp hogy tudná mire vágysz?
2021. dec. 10. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Kedvesek ezek a "ne direktbe" válaszok, de rohadtul nem mindegy, hogy miaz.

Én nyitott vagyok arra, hogy kielégítsem a párom vágyait, de ha azzal állna elő, hogy kakiszexre vágyik és enélkül nem képes szexelni, akkor nyilván elhagynám, mert egyikünknek se lesz jó hosszútávon.

Ha pedig olyan lightos dolog, mint pl. a sub-dom, bdsm, amik ma már majdhogynem minden párkapcsolatba megjelennek, nyilván örülnék, hogy megossza velem a vágyait.

2021. dec. 10. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen vágyról van szó? Azért vannak nagyon durvák, meg ártalmatlanabb dolgok. Nem mindegy mit kell megkérdezni. Bár én mindig az őszinteségre szavazok. Annak mi értelme van, hogy elnyomod magadban? Vagy majd 5 év múlva akarod felfedni? Az meg nem korrekt a másikkal szemben. Ha annyira nem tudja elfogadni, mindenkinek jobb ha minél hamarabb kiderül. Legyél korrekt, ez a legfontosabb szerintem. Ha szakít akkor szakít, ez van. De attól még ne legyél gyáva és ne verd át.
2021. dec. 10. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Tulajdonképp bármi jöhetne ami kicsit újdonság, enyhe bdsm, durvább szex, kötözés, pisi, kipróbalnám a prosztata izgatást, fenekelést, szerepjátékot, alá-fölé rendelt szerepet, játékszereket (anált szereti, az szokott lenni).

Sokszor kérdeztem hogy neki nincs-e valami vágya amit kipróbálna de azt mondta neki jó a sima szex. Nem tudom hogy szégyenlős-e vagy inkább rám vár hogy én vállaljam az újítással való kellemetlenségeket.

2021. dec. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!