Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van valami szexuális vágyam mindenképp kérdezzek rá a barátnőmnél?
Szinte minden nő azt írja itt hogy azonnal kiábrándulna a párjából ha XY dolgot kérne tőle.
Ezért nem tudom megéri-e rákérdezni ilyen dolgokra.
Kedvesek ezek a "ne direktbe" válaszok, de rohadtul nem mindegy, hogy miaz.
Én nyitott vagyok arra, hogy kielégítsem a párom vágyait, de ha azzal állna elő, hogy kakiszexre vágyik és enélkül nem képes szexelni, akkor nyilván elhagynám, mert egyikünknek se lesz jó hosszútávon.
Ha pedig olyan lightos dolog, mint pl. a sub-dom, bdsm, amik ma már majdhogynem minden párkapcsolatba megjelennek, nyilván örülnék, hogy megossza velem a vágyait.
Tulajdonképp bármi jöhetne ami kicsit újdonság, enyhe bdsm, durvább szex, kötözés, pisi, kipróbalnám a prosztata izgatást, fenekelést, szerepjátékot, alá-fölé rendelt szerepet, játékszereket (anált szereti, az szokott lenni).
Sokszor kérdeztem hogy neki nincs-e valami vágya amit kipróbálna de azt mondta neki jó a sima szex. Nem tudom hogy szégyenlős-e vagy inkább rám vár hogy én vállaljam az újítással való kellemetlenségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!