Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinél már átbillent a mérleg és inkább prostikhoz jár, minthogy udvaroljon nőknek?
Figyelt kérdés
Olcsóbban kijön, mint a sok randi, aminek a végén nem is biztos, hogy lesz szex?2021. dec. 10. 11:01
11/15 anonim válasza:
#10 szerintem meg így megy. Se 20 millás BMW-m, se kigyúrt "instafiú" kinézetem valahogy mégis megy a csajozás. Az más kérdés, hogy picsogás helyett kezdeményezni, udvarolni szoktam. Avagy te úgy látod hogy csak a modelkinézetű, milliárdos pasiknak van barátnője?
12/15 anonim válasza:
Nyilván volt benne némi szándékos eltúlzás, de azt látom hogy vagy azoknak van főként, vagy azoknak akik amúgy elég nagy tahók.
És mielőtt kitalálod, és mondogatni kezded, nincs bennem frusztráltság, fogalmad nincs rólam. :)
13/15 Dzsoki válasza:
Van.Egyébként,nem olcsóbb.Kb 3-4 randi ára.Továbbá,egy prostinál is lehet a vége egy hüvelyben végzett önkielégítés,de egy milyen kár lett volna kihagyni is.Nincs tuti előre.
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy nem éri meg. Általában a 3. randin már van szex. És legalább nincs időhöz kötve.
2021. dec. 31. 06:57
15/15 Dzsoki válasza:
Valóban,a megérte,utólag értelmezhető. Igen van úgy,hogy nem érte meg. A kérdésed az volt,hogy van-e olyan? Van,országosan(több)tízezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!