Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek áll miközben a barátnőtöket kényeztetitek orálisan?
2#
Ne foglalkozz ezzel.Ez változó és személyfüggő.
Mivel felizgat az is ha látom hogy neki valami jó ezért igen, plusz szeretem is csinálni...
Szóval igen.
#2: Ne mondj már ilyen butaságokat, hogy lehet ennyire szar az önértékelésed? Ezen kezdj el dolgozni sürgősen.
A kérdésre pedig a válasz, hogy mindenki más, vannak akiknek nem áll. Nem azért, mert nem élvezi/nem tetszel neki, hanem mert ő ilyen típus vagy ami még gyakori szerintem, hogy ha nincs fizikai ingerlés, akkor alább marad az erekciója a férfinak. Vagy pl a koncentrálás miatt nem kemény a farka.
Én még nőként is olyan vagyok, hogy pl a 69-es póz nekem borzasztó. Szopás közben nem tudom élvezni a nyalást. Szinte nem érzek semmit, nem tudok rá odafigyelni. Kb így tudom eljépzelni azt is, ha egy pasinak nem kőkemény a farka nyalásnál.
Ja, főleg első menet előtt. Amikor elkezdem már egyből áll mint az állat, utana alig várom hogy jól be verjem nekik a
bolondos 19 centis. Imádják.
24f
Testépítő bajnok 4x
15#
Erre nem is gondoltam.Köszi,hogy megosztottad.A bnőmet meg fogom kérdezni erről.Es igen,valamiért lehet a koncentració,de nekem sem áll nyalás közben.Pedig szeretem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!