Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz dolog 20 évesen szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.
Ennyi idősen már ciki ez?
2021. dec. 9. 17:52
1/5 anonim válasza:
Még talán nem. Én 20 voltam, mikor elvesztettem. Csak kicsit érzem úgy, hogy kimaradtam a dolgokból, de még időben vagy, hogy pótolj mindent.
3/5 anonim válasza:
Én 20 évesen feküdtem le először valakivel, pedig nő vagyok.
Az ember életében minden éppen idejében történik. Sürgetni dolgokat teljesen hasztalan. Rágódni azon, hogy mi lehetett volna, teljesen hasztalan
Éld az életed, fejlődj, akarj minden nap jobb lenni az előző napi énednél.
Hidd el, mindennek eljön az ideje
4/5 anonim válasza:
Nem cikinek mondanám hanem furcsanak
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!