Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm ilyeneket kiabál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ilyeneket kiabál szex közben? Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Engem kicsit meglepett. Ki nem néztem volna belőle, hogy ilyen mocskos a szája.

" végre!, dugj meg rendesen, basszal meg végre, keményen csináld"

Ez nem kiabrandito? Nem lankadtam le, de valakinek még ekkora állat a barátnője ha dugtok? :D

2021. dec. 9. 17:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

"Kérlek tedd a nemi szerved az enyémbe 16,3 cm mélyen és pontosan 1,7 másodpercenként egyenletes mozdulatokkal húzd ki és vissza "

Most képzeld el ezt nyugodt hangon...ahelyett amit fent írtál...melyik a kiábrándítóbb? :)

2021. dec. 9. 17:52
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Örülj neki!

Én imádom az ilyet

2021. dec. 9. 17:59
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Pár napja írtuk egy kérdés alá, hogy pont ilyenekre vágyunk szex közben férfiak. A sok prűd, frigid pina után felüdülés egy ilyen nő.
2021. dec. 9. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Mit mást?

"Imàdom magambatömködni az összes töltötkàposztàt"?

2021. dec. 10. 00:05
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
csináld ahogy kéri :D nincs mit tenni, ha csak úgy tud elélvezni ha nagyon keményen, erőből kell baszni hozzá. de küld hozzám, ha neked sok a nő. nekem kevés lessz :D de azért jöhet :D
2021. dec. 10. 07:33
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
12 mi az sheldon cooper csaja vagy? :D
2021. dec. 10. 08:24
 17/26 anonim ***** válasza:
92%
11nek nem 12nek : sheldon cooper csaja vagy? :D
2021. dec. 10. 08:25
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

nekem idáig egy szűz csajom dumája volt a legjobb. pedig komolyan mondta első alkalommal, amikor meglátta farkam , és közelítettem vele puncijához: "-Az oda nem fog beférni "- mondta ijedten, teljes meggyöződéssel.

nem tudta miért nevetek, hiszen csak átlag méretem van, de ő mindig csak 1 ujjal ujjazta magát maszti közben, és azt hitte anyira szűk a puncija hogy vastagabb dolgok már be se mennek. második menetben már ő is mondta hogy : de jó keményen baszni :D kb 4 óra szex után meg hogy, milyen hülye volt hogy várt, és 20éves koráig örízgette szüzességét

2021. dec. 10. 08:48
 19/26 anonim ***** válasza:
34%
Örülnék neki. Nagyon izgató az ilyen. Hát ha még a barátnőd kiabálná nekem. :-) F 43
2021. dec. 10. 11:58
 20/26 Macnab ***** válasza:
91%
Istenö... Ha nen birsz vele kisegithetlek...
2021. dec. 10. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!