Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam máshogy a pasimmal ha szexelni akarok?
Szenvedélyesen csókolom. Erre néha feláll a farka. De ennyi. Legtöbbször ennyiben marad a téma. Simogatom a farkát erre fel sem áll neki.
Volt hogy elkezdtem játszani a farkával vertem szoptam. Erre ha fel is állt neki azt mondta hagyjam abba mert most nem akar elélvezni.
Hogy a fenébe lehetne még tudatni vele ha kívánom?
Bezzeg ha ő akar szexelni nekem készen kell állni és mindegy ha fáj is a behatolás akkor is csinálni kell.
Sehogy.Itt nem ez a problema veletek.Hanem hogy nulla szexuális kultúrátok van.Neked is.
Különben már nem lennél vele az első szextől kezdve.
Impotens nyomorék, azért szeret eleve reggel szexelni, jobban felall neki, legalabbis hasznalhato állapotura.
Vagy esetleg a pirulat olyankor veszi be.
"Bezzeg ha ő akar szexelni nekem készen kell állni és mindegy ha fáj is a behatolás akkor is csinálni kell."
De hát te is pont ugyanezt csinálod. Letámadod, elkezded farkát izgatni olyan időszakban amikor ő nem vágyik rá.
Amit ő csinál az is minősíthetetlen.
Ezért szoktam mondani, hogy nem szexelni kéne, hanem szeretkezni. Minden együttlétet megelőzhet érzéki ölelés, csókolás, simogatás, izgatás, stb.
Ááhh nemár!
Hogy lehetsz ilyen? Engem ébresztene ezzel a párom hogy szárazon álmomban beteszi úgy lerúgnám magamról hogy kirepül az ablakon. Miért hagyod? Mondj nemet!! De minimum annyit hogy "vagy nyalással kezded vagy békénhagysz"
Olyan szomorú ilyen sztorikat olvasni. Mert az hogy visszautasít egy dolog, de ez...nem kell neked összeszorított fogakkal bírni csakhogy a kedvére tegyél. Főleg hogy egy ilyen önző f....sz.
17. Soha nem csinált még ilyet. Ölelés ? Simogatás? Izgatás? Max.pár csók aztán mondja hogy vedd le a nadrágodat és a bugyidat. Ezért izgatom én is egyből a farkát. Mert ha akar valamit csak szól hogy gyere kapd be vagy toldide a segged.
16. Gyógyszert tuti nem szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!