Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudassam máshogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam máshogy a pasimmal ha szexelni akarok?

Figyelt kérdés

Szenvedélyesen csókolom. Erre néha feláll a farka. De ennyi. Legtöbbször ennyiben marad a téma. Simogatom a farkát erre fel sem áll neki.

Volt hogy elkezdtem játszani a farkával vertem szoptam. Erre ha fel is állt neki azt mondta hagyjam abba mert most nem akar elélvezni.

Hogy a fenébe lehetne még tudatni vele ha kívánom?

Bezzeg ha ő akar szexelni nekem készen kell állni és mindegy ha fáj is a behatolás akkor is csinálni kell.

2021. dec. 9. 07:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Férfiként maximálisan egyetértek Johanna81 hozzászólásával!! Nagyon nem normális ahogyan a Kérdezővel bánik a fickó....de a Kérdezőnek sem kötelező együttlennie egy ilyen faszival!
2021. dec. 9. 08:25
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem szoktam igazat adni annak aki azonnal a szakítást javasolja valami probléma esetén ezen az oldalon de most kivételt teszek. Ha ez igaz amit írtál akkor 100% ban kihasznál és magasról szarik rád. Te sem vagy százas, hogy ezt engeded amúgy mert ha Te nem állsz ki magadért akkor senki nem fog
2021. dec. 9. 08:25
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
már bocs, de ha neked kellemetlen, akkor miért is engeded neki, hogy bármikor megdugjon? Vagy élvezed, hogy ilyen alárendelt szerepben vagy?
2021. dec. 9. 08:43
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Sehogy.Itt nem ez a problema veletek.Hanem hogy nulla szexuális kultúrátok van.Neked is.

Különben már nem lennél vele az első szextől kezdve.

2021. dec. 9. 08:45
 15/24 Mkdir ***** válasza:
100%
Ugyanazt tudom irni mint egy jopar ilyen kérdésnél. A mai fiatal "srácnak" mondott bohócokkal valami q*rvara nem stimmel.
2021. dec. 9. 08:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Impotens nyomorék, azért szeret eleve reggel szexelni, jobban felall neki, legalabbis hasznalhato állapotura.

Vagy esetleg a pirulat olyankor veszi be.

2021. dec. 9. 09:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Bezzeg ha ő akar szexelni nekem készen kell állni és mindegy ha fáj is a behatolás akkor is csinálni kell."

De hát te is pont ugyanezt csinálod. Letámadod, elkezded farkát izgatni olyan időszakban amikor ő nem vágyik rá.

Amit ő csinál az is minősíthetetlen.

Ezért szoktam mondani, hogy nem szexelni kéne, hanem szeretkezni. Minden együttlétet megelőzhet érzéki ölelés, csókolás, simogatás, izgatás, stb.

2021. dec. 9. 10:00
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ááhh nemár!

Hogy lehetsz ilyen? Engem ébresztene ezzel a párom hogy szárazon álmomban beteszi úgy lerúgnám magamról hogy kirepül az ablakon. Miért hagyod? Mondj nemet!! De minimum annyit hogy "vagy nyalással kezded vagy békénhagysz"

Olyan szomorú ilyen sztorikat olvasni. Mert az hogy visszautasít egy dolog, de ez...nem kell neked összeszorított fogakkal bírni csakhogy a kedvére tegyél. Főleg hogy egy ilyen önző f....sz.

2021. dec. 9. 10:11
 19/24 A kérdező kommentje:

17. Soha nem csinált még ilyet. Ölelés ? Simogatás? Izgatás? Max.pár csók aztán mondja hogy vedd le a nadrágodat és a bugyidat. Ezért izgatom én is egyből a farkát. Mert ha akar valamit csak szól hogy gyere kapd be vagy toldide a segged.

16. Gyógyszert tuti nem szed.

2021. dec. 9. 10:12
 20/24 A kérdező kommentje:
18. Eddig mióta ismerem egyszer nyalt ki. De ha még nem hagyom akkor megsértődik meg hisztizik hogy na mi van velem nem mondtam még nemet soha meg biztosan más pasi van stb.
2021. dec. 9. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!