Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok olyanról hogy békülő szex?
😂
Elég idétlenül hangzik
Akkor ezzel
nem vagyok egyedül
mert nekem is csak
mondta valaki... 😅
4-es, 5-ös
Kifejtenétek mit jelent ez pontosan? Büntető- és bosszúszex ?
Haragszok valakire, de bejön a teste ezért megdugom?
30F
#6 csak viccelődnek
Ilyenek nincsenek
de még békülő szex sincs csak egy furán gondolkodó
nő fejében létezik
és mi most ezen jót nevettünk
Legalábbis én...
A kreatív válaszokon
Pedig van ilyen, a békülős szex többnyire veszekedés után van, ilyenkor függetlenül attól hogy min veszekedtetek és kinek volt igaza ki tudjátok magatokból adni a feszkót.
A büntetőszex kicsit más annak van több formája is, pl amikor tudod hogy többet nem fogsz lefeküdni vele (pl szexkapcsolat de vége lesz mert szerinted a másik valamit elbaszott) ezért nagyon odateszed magad hogy tudja mit veszít.
A bosszúszex meg kb olyan, hogy tudod hogy a párod lefeküdt valakivel ezért te is lefekszel valakivel aki neki fontos.
Egyiket sem csináltam még de ismerőseim élnek ezekkel a lehetőségekkel...
Békülőszex: Valamit elkövettél a párod ellen, ezért fasírtban vagytok. Azért hogy kiengeszteld pompás szexben részesíted, kényezteted.
Büntetőszex: Valami rosszat csinált a párod ezért megbünteted szexuális formában.
Bosszúszex: Megcsalt és mással visszacsalod bosszúból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!