Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felizgatni egy nőt?
"most nem akar újra lefürdeni, "
De jó olvasni mástól is ilyet. Esküszöm van sokszor mikor ez tart vissza engem is úgy érzem. Hogy lusta vagyok, hogy utána le kell fürödni. Mert a szexhez lenne kedvem, de belegondolva, hogy utána meg fürödni...elmegy a kedvem mert ahhoz már lusta vagyok. Na hogy ez tudat alatti kifogás vagy valóban ennyire béna vagyok, nem tudom.
#22-es vagyok.
25-ös ezt feltételezem nekem címezted. Nos, igen. Hozzám bújik, simogat, a kezébe veszi a szerszámom, majd azt veszem észre, hogy alszik. ???????????
Én meg ott maradok kő keményen.
Ja, próbáltam cirógatni, simogatni. 16 év alatt megtanultam hol vannak az erogénzónái. Ill.csak azt hittem. Már kb 1 éve, mint ha fadarabot simogatnék. Meg se rezzen.
"Ja, próbáltam cirógatni, simogatni. 16 év alatt megtanultam hol vannak az erogénzónái. Ill.csak azt hittem. Már kb 1 éve, mint ha fadarabot simogatnék. Meg se rezzen."
Ettől már csak az a jobb, mikor csak éppen megsimogatod a fenekét vagy adsz a nyakára egy puszit és rögtön felcsattan, hogy "most nem lesz szex". Az én nejem rendszeresen megcsinálja...
"most nem lesz szex"
Ha én ilyen választ kapnék, nem is vesződnék vele. De meg sem szólal.
"Ha én ilyen választ kapnék, nem is vesződnék vele. De meg sem szólal."
Úgy értem, hogy az én feleségem olyankor is leolt, hogy "nem lesz szex", amikor csak kicsit cirógatni akarom és nem is szexet akarok kezdeményezni. Marha rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!