Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet felizgatni egy nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felizgatni egy nőt?

Figyelt kérdés
Már 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Teljesen elhalt a szexuális kapcsolatunk. Én nagyon kívánom őt, de ő engem nem. Mindig talál kifogást, hogy miért nem szexelünk. Hogyan tudnám felizgatni?

2021. dec. 7. 19:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Na, nekem 8 év után van ennyi a feleségemmel. Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor megszoksz vagy megszöksz, mert később csak kevesebb lesz.
2021. dec. 7. 22:38
 22/37 THX84 ***** válasza:
100%
De ismerős. 16 év után van ennyi nekem. Minden hónpban közvetlen a menszi után vadmacska, a hónap többi részében meg nem enged közel magáhgoz. Nekem azzal indokolta, hogy fáradt. Itt amiket írtak tippeket semmit nem ér. Én is próbáltam. A lakásbeli teendőkből jobban kivettem a részem (főzés, takarítás, mosogatás). De akkor meg több ideje maradt telefont nyomkodni. Ja, és ugyanúgy azt mondta, hogy fáradt.
2021. dec. 8. 09:55
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
#22: Nálunk is van mindenféle indok: fáradt, most nem akar újra lefürdeni, nemrég voltunk együtt (értsd: egy hete), "majd holnap, de tényleg", stb. Már unom. Én már feladtam, ez már jobb nem lesz soha.
2021. dec. 8. 10:00
 24/37 anonim ***** válasza:
88%

"most nem akar újra lefürdeni, "

De jó olvasni mástól is ilyet. Esküszöm van sokszor mikor ez tart vissza engem is úgy érzem. Hogy lusta vagyok, hogy utána le kell fürödni. Mert a szexhez lenne kedvem, de belegondolva, hogy utána meg fürödni...elmegy a kedvem mert ahhoz már lusta vagyok. Na hogy ez tudat alatti kifogás vagy valóban ennyire béna vagyok, nem tudom.

2021. dec. 8. 12:14
 25/37 anonim ***** válasza:
43%
fordítsd át a helyzetet. mond neki, ma nem akarsz szexelni, de bujjatok össze mert annyit megérdemeltek hogy legalább simogassátok egymást. ágyba meztelenül. telefont ugyis lehet nyomkodni. aztán simogasd,stb... de ne feküdj le vele,mond hogy ma biztos nem lessz szex, csak simi aztán ennyi. aztán másnap megint. aztán mond neki így is milyen jó, lehet többet nem is kéne szexelni, ez igy jobb is, csak simogatni egymást,sokkal kényelmesebb. majd ő akar majd veled szexelni, ha úgy érzi nem kaphat meg bármikor.
2021. dec. 8. 12:16
 26/37 THX84 ***** válasza:
86%

#22-es vagyok.

25-ös ezt feltételezem nekem címezted. Nos, igen. Hozzám bújik, simogat, a kezébe veszi a szerszámom, majd azt veszem észre, hogy alszik. ???????????

Én meg ott maradok kő keményen.

Ja, próbáltam cirógatni, simogatni. 16 év alatt megtanultam hol vannak az erogénzónái. Ill.csak azt hittem. Már kb 1 éve, mint ha fadarabot simogatnék. Meg se rezzen.

2021. dec. 8. 12:40
 27/37 anonim ***** válasza:
96%

"Ja, próbáltam cirógatni, simogatni. 16 év alatt megtanultam hol vannak az erogénzónái. Ill.csak azt hittem. Már kb 1 éve, mint ha fadarabot simogatnék. Meg se rezzen."

Ettől már csak az a jobb, mikor csak éppen megsimogatod a fenekét vagy adsz a nyakára egy puszit és rögtön felcsattan, hogy "most nem lesz szex". Az én nejem rendszeresen megcsinálja...

2021. dec. 8. 12:59
 28/37 THX84 ***** válasza:
93%

"most nem lesz szex"

Ha én ilyen választ kapnék, nem is vesződnék vele. De meg sem szólal.

2021. dec. 8. 14:07
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én ilyen választ kapnék, nem is vesződnék vele. De meg sem szólal."

Úgy értem, hogy az én feleségem olyankor is leolt, hogy "nem lesz szex", amikor csak kicsit cirógatni akarom és nem is szexet akarok kezdeményezni. Marha rosszul esik.

2021. dec. 8. 14:21
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Töröld a FACE fiókját!
2021. dec. 10. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!