Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hülyének nézne a pasim, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének nézne a pasim, ha ezt kérném tőle szex közben? (ASMR, cuppogás)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek ASMR videókra masztizni. Leginkább nedves, cuppogós, csámcsogva csókolózós szájhangokra.

A való életben egyébként baromira idegesít, ha bárki ezt csinálja, meg tudnám tépni, de talán azért, mert ezek a hangok… fogalmam sincs, miért, de azonnal izgalmi állapotba hoznak.

Magát az ajkakat és a nyelvet egyébként is az egyik legerotikusabb testrésznek gondolom, jó szex, a kellemes dolgok közel állnak az evéshez.

Ellazítanak, segítenek benedvesedni, emiatt nagyon kellemes érzést és a legfincsibb orgazmusait társítom hozzájuk. 👄👅

Volt már néhány partnerem, de akkor egyáltalán nem tudtam benedvesedni, így nem is élveztem.

A mostani párom az első, akivel remekül működik a kémia (eddig), minden kívánságomat teljesíti. Biztonságban érzem magam mellette. Közeleg az első alkalom, hogy lefekszünk egymással.

Szerintetek teljesen hülyének nézne, ha megkérném, hogy aktus közben cuppogjon, csettintgessen nekem, csámcsogjon a fülembe, de legalább akkor, miközben felizgulok, illetve amikor elélvezek. Vagy engedje, hogy csámcsogjak egy kicsit magamnak, mert úgy érzem, szükségem van egy kis pluszra, hogy igazán ellazult állapotba kerüljek, akármennyire szexinek tartom a párom.

… Vagy egyből azt hinné, hogy egy flúgos idiótával van dolga, akinek furcsa fétise van? Még soha, senkinek nem beszéltem erről.

Más is érzett hasonlót, vagy tényleg egyedül vagyok ezzel?

2021. dec. 7. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2021. dec. 7. 18:52
 2/6 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Örülni fog, hogy csak ennyi kell a boldogsághoz. 😄😄
2021. dec. 7. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Álszentek... ha ti lennétek a pasija akkor meg flúgosnak tartanátok! Ez a gyk.
2021. dec. 7. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Fingás nem izgat?
2021. dec. 7. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Kerd meg h ugy nyalja a puncidat h cuppog csamcsog rajta es akkir nem lesz annyira feltuno. A csettintgetes eleg bizarr lenne azert
2021. dec. 7. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem írtad ki hogy szűz vagy :D szerinted asmr cupogások mit utánoznak? videokon nem nézed mit is csinálnak ? :D kérd meg nyaljon bele füledbe mélyen és az úgy fog cuppogni mint ahogy asmr-t hallani. fülcimpádat amikor szopogatják, az meg a csámcsogó hang, amit utánoz az asmr felvételek. asmr pont arra van hogy eszébe jutassa embernek milyen hangok voltak amikor szexpartnere fülét szopgatta, és nyalogatta, és akkor az érzés is eszébe jut milyen jó érzés volt, ahogy a hang emlékezteti rá, erre van asmr. szerintem amikor elöször elkezdik nyalni füled, pár másodperc és olyan nedves leszel mint még soha.ha hangra is ennyire felizgulsz. melé az érzés ami meg sokkal élvezetesebb, kettő együtt plusz még inkább. én csajoknak elöjáték közben, csak fülcimpa nyalogatás, szopogatás, és amikor elkezdem puncujukat dugni, akkor fülükbe mélyen dugom nyelvem abban ütemben a nyelvemmel dugom fülüket ahogy farkamal . ettöl nagyon gyorsan elélveznek, és sok orgazmusuk lessz egymás után egy jó dugás közben. meg bele lihegni így ujra fülcimpa szopgatás közben, hogy már nyálas fülük belseje ugy levegő belefujása is izgatja fül belselyét. amikor csajok csinálják nekem,akkor én is nagyon élvezem. pasinak csak második menetbe csináld füle szopogatását,és nyelved beledugását, különben első menetben 1 perc alatt beléd élvez :D második menetben már tovább bírni
2021. dec. 8. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!