Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori szexuális vonzalom,hogy csak a rendkívül kövér,extrém méretű nők hoznak lázba?
Arra vagyok kíváncsi,hogy másnak is van-e ilyen vonzalma.Mindkét nem véleménye érdekel.Létezhet olyan nő,aki csak a nagyon kövér férfiakra bukik? Bennem csak a + 150-160 kg-os nők ébresztenek szexuális vágyat.
Gyönyörűnek és izgatónak tartom az ekkora hölgyeket.
Voltak már hasonló kérdések és válaszok.
Többen voltunk így, aztán mindneki írja, hogy rájött hogy mennyire más a valóságban egy ilyen nővel... és marad az 1% aki a valóságban is szereti ezt.
Én is így voltam, szó szerint 2-3 éven keresztül. De két ilyen rövidebb kapcsolat és egy futó kaland után rájöttem, hogy ez mégsem normális.
Majd megtapasztalod te is...
Köszi a választ. Volt már egy-két kövér kedvesem,sőt 192 kg-os is.
Szerettem vele lenni. Volt amiben segítenem kellett neki,de örömmel tettem.Amúgy szinte mindent csinált:dolgozott,főzött,takarított,bevásárolt stb. Persze mindent lassabban csinált,mint egy normál súlyú.
A szex pedig csodálatos volt vele.Imádtam!!
Lehet, hogy benne vagy abban az 1%-ban :)
De reltív egyébként a csodálatos szex. Én is voltam 130-150 kg körüli lánnyal és például a 16-17 centis műszerem, először éreztem úgy, hogy talán még rövid is, mert ugye távolabbról hatolsz be a vastagabb zsírpárna miatt, eleve pár centi minusz mire eléred a az érzékeny részeket.
Meg hát maga a szexaktivitás, folyamat ha jónak is mondható volt bizonyos helyzetekben, azért emlékszek, hogy mekkora különbség volt egy 130-150 kilós nő és egy 80-90kg-os, bőven duci-husi lány között. Óriási!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!