Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy sima...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sima munkanapokon menekülnek tőlem a nők a munkahelyen, céges bulin egy kis pia után meg hozzámdörgölőznek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 08:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki azt írja, hogy megfektet egy lányt, akkor egyből király meg kamuzik? Ezek csak a fantáziátokban fullos csajok, amúgy ilyen 5-6-osak. Szóval nem kell elájulni. Simán befingok a munkahelyen is. A fizu se jó meg a csajok se annyira. De legalább meleg van.
2021. dec. 7. 08:53
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
😂😂😂 Mekkora porsztó vagy.
2021. dec. 7. 08:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? porsztó?
2021. dec. 7. 08:56
 14/21 kisördög1 ***** válasza:
65%
Mert annyira gáz vagy, hogy csak piásan viselnek le, akkor már mindegy nekik, jöhetsz te is..
2021. dec. 7. 09:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy "viselnek le" ? Légyszi csak magyar válaszokat írjatok.
2021. dec. 7. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Te egy igazi redneck vagy. Egy büdös paraszt. :D

Nem hiszem, hogy a hölgyek élvezik, hogy te a fenekükre csapdosol.

Valszeg, ha a kollégád lennék, egy idő után elbeszélgetnék veled a sötét parkolóban arról, hogyan viselkedik egy úriember.

2021. dec. 7. 12:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó ment a piros kéz. Írtam ilyet valahol, hogy úriember vagyok? Az egyik válaszoló írni nem tud, a másik olvasni. Büdös nem vagyok, a paraszt stimmel. Van egy nagy paprikaföldem. A földművelés a hobbim, olyankor teljesen ki tudok kapcsolni. De a kérdéshez sztem ez nem tartozik hozzá.
2021. dec. 7. 12:46
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Neked is menne egy piros kéz :D
2021. dec. 7. 12:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, majd beszámolok a karácsonyi buli után.
2021. dec. 7. 13:00
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

Köszönjük a 15. és 17. válaszodat. Nyilvánvalóvá tetted hogy nagy 0 vagy az élethez és csak szeretnéd ha megfektethetnéd valamelyiket.

Hogy valaki ne értsen egy elgépelt kétbetűs szót....

Meg majd elhisszük hogy a kolléganőid is egy teljes évet várnak hogy kúrjanak veled. Aha...

2021. dec. 7. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!