Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a farok a punciban járt, utána nem fura a szájba venni?
Ez jó kérdés. Ezen még nem gondolkoztam soha. Valahogy természetessé vált, hogy megdugom, az orgazmusa után valamikor orállal végez ki, és érződik rajta, hogy nem csak kötelességből undorral sz.p le, hanem élvezettel teszi, még néha incselkedve, elhúzva.
37F
Én utánna is nyalom a páromat. Egyszer volt, mikor nagyon kiéheztetett, és hamarabb eldurrantam benne, akkor utána be akartam neki fejezni orállal, de gyors felpattant, ki ment rendbe szedni magát, és csak utána engedte, hogy kinyaljam. Pedig akkor még az én testlevem sem érdekelt volna.
Első szex esetén miért akarnád így befejezni? Gondolom védekeztek, nyugodtan végezzen benned (gumiban). Sokkal jobb érzés, mint első élmény maradandóbb lesz.
Ezt a fajta befejezést később is lehet csinálni, vagy akár kézzel, mellel, stb. levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!