Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom az orális kielégítéstől, sose lesz barátom?
Kézzel még oké, de de szájjal ...
Én inkább romantikus alkat vagyok és a hagyományos szeretkezés híve vagyok.
Nem bírom az ilyen perverz dolgokat.
De gondolom a pasiknak szükségük van rá ...
Hát Kérdező, sok debil, kötekedő válasz jött, itt tart a közvélemény.
Ha nem.szereted, nem kell megfelelnek ennek. Senki sem várhatja el tőled, hogy orálozz, vagy neked csinálják orálban, ha az neked nem tetszik. Ezt egy értelmes emberrel meg lehet beszélni és megtaláljátok a közös nevezőt, hajrázom neked.🙂 Ha a partnerem nem akarna semmilyen orális játékot, akkor tudomásul venném, és úgy oldanám meg vele az együttlétet. Legalább még többet csókolhatom, azt is nagyon szeretem.
Még nem volt barátod, nem tudod milyen az. A "hagyományos" szeretkezés, azaz ahogy nagyszüleid csinálták hamar rutinná válik. Milliónyi módja van, hogyan lehet feldobni, csavart vinni bele. Az orálozás ezeknek egy nagy kategóriája (azon belül is kismillió dolgot csinálhatsz).
Majd amikor aktív szexuális életed lesz és elkezd érdekelni a téma, te is ki akarod ezeket próbálni.
Itt az undorodás röhejességének érzékeltetése volt a lényeg de nagyon vicces vagy köszönjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!