Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a pasitoknak hogy nagyon rossz az ágyban vagy csak valami indokkal szakítanátok?
Figyelt kérdés
Esetleg keresnétek mást és ő miatta hagynátok ez a pártokat?
A párom nagyon béna az ágyban. A mérete sem az igazi.
Nem szeretném megbántani azzal ha a szemébe mondom hogy nagyon nem jó vele a szex.
És idővel nem hogy jobb hanem rosszabb lett.
2021. dec. 7. 03:48
21/24 A kérdező kommentje:
Tudja hogy nekem nem jó. Tudja hogy nem elégülök ki. Annyit mond hogy majd legközelebb én is kapok valamit vagy legközelebb én jövök és ne haragudjak most. Na azóta is várom hogy kielégítsen. Miközben ő naponta ki van elégít e.
Azt is tudja hogy nekem nem megfelelő a mérete.
De igen azt még nem mondtam a szemébe hogy ezért gondoltam rá hogy számítok.
2021. dec. 7. 10:59
22/24 A kérdező kommentje:
*Szakítok
2021. dec. 7. 11:00
23/24 anonymousreview60 válasza:
Ha a többszöri kérés, majd figyelmeztetés ellenére sem javít magán, amiben tud, akkor önző. Akkor lapát.
24/24 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg neki, hogy azèrt szakìtasz vele, mert szar az ágyban ès kicsi a pöcse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!