Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok szopni akkor felkészülhetek arra,hogy soha nem lesz barátom?
A mai fiatalok, ha ezt megtudják, akkor nagy valószínűséggel tovább állnak. Akik esetleg ezt tolerálják, azok idősebbek, de ők is igényelnék.
Miért? Azért mert ez egy fantasztikus jó érzés és mikor valaki szopja, annál nagyobb élvezet kevés van.
Azt aláírom, hogy ehhez is kell egyfajta kölcsönös bizalom!
jaj de szepen lepontoztatok, mert no a kerdezo.. bezzeg ha ferfi nem akarna nyalni, akkor neki a qurva anyjat ugye?😀
Jaj, de szeretem az ilyen válaszolókat mint a 9-es!
Idejön, személyeskedik, sérteget másokat, és majd ő nő létére megmondja, hogy mit szeretnek a férfiak!
Én viszont férfiként írom neked, hogy ha nem vagy hajlandó az orálra egyáltalán, akkor a faszik több mint felénél kiestél!
Nálam is kiesnél! Ez van. Aki undorodik a péniszemtől, annak nem hiszem, hogy mellettem lenne a helye!
Ettől még kapcsolatod lesz, csak nehezebb lesz megtalálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!