Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prosti mennyire szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prosti mennyire szokott tág lenni, ért már valakit kellemes vagy éppen kellemetlen meglepetés?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
ha rossz mindzsó van alatta azért nem fizetnek a palik
2021. dec. 6. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ellenkezője már történt.

Még ekkorával nem volt dolga elmondása szerint. Lehetett is érezni/hallani.

2021. dec. 6. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam olyannal, aki annyira szűk volt, h alig ment be. Utána pedig pár perc alatt elpukkantam
2021. dec. 6. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt csepelen egy alacsony vékony kis szöszi csaj. Szűk volt és iszonyú jól tudott lovagolni. Egymás után többször is kivégzett mindig ha vele voltam.
2021. dec. 6. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor fogják már fel a férfiak, hogy attól nem lesz tágabb egy nő, hogy 1000 pasival szexelt vagy, hogy naponta többel csinálja?! A szex edzi a hüvelyt, én saját magamon vettem észre, hogy több év szex kihagyás után totál laza lettem, s miután lett egy partnerem, a sok szex hatására ismét feszes, szorosabb a hüvelyem, már simán rá tudok szorítani is, holott az elején volt, hogy alig éreztem, hogy bennem van, s ő sem érzett sokat.

Na meg a prostiknál a szűkösséget az is okozhatja, hogy nincs felizgulva, olyankor nem tágul annyira a punci.

2021. dec. 6. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
Persze hogy szűk, nincs felizgulva rátok.
2021. dec. 6. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ilyen a másik olyan, nincs két egyforma. Attól függ mennyire tudja elengedni magát. Van amelyiknek egész jól megy hogy kikapcsolja az agyát amíg a kuncsaft liheg mögötte, másnak meg nehezebben megy.

Az #5-ösnek teljes mértékben igaza van, nem a dugás számától függ a hüvely "tágassága". Egyszerű példa: valaki minden hétvégén mással dug a dj-ból, de ugyebár csak heti 2x dug. Más meg együtt él a párjával és minden nap csinálják, azaz heti 7x. Mégis a kicsapongó lányra gondolják pfúúúúj biztos tág, pedig a partnerek számának semmi köze hozzá.

2021. dec. 6. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor fogják már fel a férfiak, hogy attól nem lesz tágabb egy nő, hogy 1000 pasival szexelt vagy, hogy naponta többel csinálja?!"

Forrás: trust me! :)

2021. dec. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!