Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prosti mennyire szokott tág lenni, ért már valakit kellemes vagy éppen kellemetlen meglepetés?
Ellenkezője már történt.
Még ekkorával nem volt dolga elmondása szerint. Lehetett is érezni/hallani.
Mikor fogják már fel a férfiak, hogy attól nem lesz tágabb egy nő, hogy 1000 pasival szexelt vagy, hogy naponta többel csinálja?! A szex edzi a hüvelyt, én saját magamon vettem észre, hogy több év szex kihagyás után totál laza lettem, s miután lett egy partnerem, a sok szex hatására ismét feszes, szorosabb a hüvelyem, már simán rá tudok szorítani is, holott az elején volt, hogy alig éreztem, hogy bennem van, s ő sem érzett sokat.
Na meg a prostiknál a szűkösséget az is okozhatja, hogy nincs felizgulva, olyankor nem tágul annyira a punci.
Az egyik ilyen a másik olyan, nincs két egyforma. Attól függ mennyire tudja elengedni magát. Van amelyiknek egész jól megy hogy kikapcsolja az agyát amíg a kuncsaft liheg mögötte, másnak meg nehezebben megy.
Az #5-ösnek teljes mértékben igaza van, nem a dugás számától függ a hüvely "tágassága". Egyszerű példa: valaki minden hétvégén mással dug a dj-ból, de ugyebár csak heti 2x dug. Más meg együtt él a párjával és minden nap csinálják, azaz heti 7x. Mégis a kicsapongó lányra gondolják pfúúúúj biztos tág, pedig a partnerek számának semmi köze hozzá.
"Mikor fogják már fel a férfiak, hogy attól nem lesz tágabb egy nő, hogy 1000 pasival szexelt vagy, hogy naponta többel csinálja?!"
Forrás: trust me! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!