Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magasabb fiúk sikeresebbek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasabb fiúk sikeresebbek a lányoknál?

Figyelt kérdés

Én 186 cm vagyok, átlagos alkattal. Az arcom sem ronda. Még sem jutottam meg el a szexig egy lánnyal sem, pedig már 23 éves vagyok.

Ritka az ha egy magas fiú ennyi ideig szűz marad?

2021. dec. 5. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
semmi köze a magassághoz
2021. dec. 5. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
balf.aszságra nincs jó tanács
2021. dec. 5. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Az a probléma, hogy a magasságodban keresed az okot.
2021. dec. 5. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
Ha egy nőnek a magasság a döntő, akkor annak értelmi szintje viszont alacsony. Més kérdés, h a külső se mellékes, és lehet az embernek akár külső ideálja. De ha olyan nőbe botlasz, aki a magasságtól teszi függővé, tényleg alacsony az IQ-ja. Ne ezen aggódj. Ha meg a magas mivolta miatt, és főleg amiatt bolondulnak bele a nők, az olyan is... Egy körre nyerő, aztán csak élősködni fog rajtad, legalábbis szeretni nem.
2021. dec. 5. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is 186 vagyok, mégis szüz vagyok. Nem a magasság számít, az csak 1 tenyező a sok közül.

19f

2021. dec. 5. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
4es, téged szerintem bánottak. 178 centi vagyok nőként, és nincs az az isten, hogy 170 centis férfival legyek. Egyszerűen nem vonzó, nem férfias számomra. Ezért lenne alacsony az IQ szintem? Te amúgy mit képzelsz? Nem lehet az embernek egy ízlése? Te talán szexelsz olyannal, aki nem jön be? Ezért lennék élősködő? Nem vagy normális.
2021. dec. 5. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
A kérdésre a válasz igen.
2021. dec. 5. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
195-6 CM vagyok 100 kiló és 5 éve nem voltam nővel :D
2021. dec. 6. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!