Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csajnak miért kizáró tényező az hogy én nem járok bulizni?
Figyelt kérdés
Oda amúgy is a barátnőikkel mennének, nem?
Hiába tetszem egy lánynak, de ha ezt megtudják egyből máshogy állnak hozzám. Vicc hogy a 20+os lányok is ilyenek.
Ti hány éves korotokig jártatok bulikázni rendszeresen, főleg lányok?
2021. dec. 5. 16:24
2/9 anonim válasza:
Én is 20+ vagyok, konkrétan disco bulikba nem járok, nem szeretem, tehát nem lenne probléma. Viszont olyan férfi nem kéne, aki unalmas, sehova se lehet menni vele, nem lehet egy társaságba vinni, nem lehet kettesben kimozdulni. Nem tud jókat beszélgetni, a kanapé és a gép az összes élet tere.
3/9 anonim válasza:
Azért mert a buli az élet része. Bármilyen zenei ízlése van az embernek, megtalálja a módját hogyan kapcsoljon ki. Az emberek többségének pedig igénye van erre. Nem feltétlen az ordenáré bulikra gondolok, de szerintem időnként beülni a párommal meginni valamit és közben beszélgetni az a minimum. És igen ehhez kellenek az olyan helyszínek ahol a háttérben szól a muzsika. Veszettül unalmas folyton a kanapén fetrengeni. Hidd el ez meggyilkol bármilyen kapcsolatot. Tapasztalat! 29/F
4/9 anonim válasza:
23 vagyok, soha nem voltam bulizni mert nem igényeltem. Talán kötelező? Én egy rossz szót nem szólnék egy ilyen srácnak.
6/9 anonim válasza:
Az a vicc, hogy ezt pár órája már megkérdezted és nem fogod fel, hogy a kikapcsolódás az élet része.
Nem, nem muszáj mindenkinek ájultra innia magát, és hányásig táncolni, hanem eljárni emberekkel/emberek közé, bármilyen formában. És nem csak szórakozóhelyekre gondolok.
Az ilyen antiszociális, besavanyodott, nyafogós hülyegyerekekre a kutya nem kíváncsi.
Keress egy barlangot, és legyél remete!
7/9 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, keress olyat aki nem bulizik hozzád hasonlóan. Szerintem még jól is jársz ha ilyenek kioffolnak, csomóan pont egy-egy buliban csalják meg a másikat.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember szeret néha elmenni bulizni, nem hetente de havonta, néhány havonta biztosan. Amúgy meg miért csak barátnőkkel menne bulizni, szerintem baromi jó mikor a pároddal együtt tudsz táncolni és szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!