Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden ferfit izgat hogy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ferfit izgat hogy nő arcára ,fenekére ,mellére élvez el?

Figyelt kérdés

2021. dec. 4. 23:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem izgat egyik sem

F

2021. dec. 5. 07:09
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem, engem csak a lábra való izgulás érdekel.
2021. dec. 5. 07:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Engem nem izgat hogy a baratnomre verjen, ha megkerne megtenném. Szóval így oralnak szájba amúgy ovszerbe megyek el.
2021. dec. 5. 07:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem. Kivenni a legjobb pillanatban?
2021. dec. 5. 11:14
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Páromat pl egyáltalán nem. Bennem szeret elmenni, szinte mindig így is van (tabit szedek) vagy orálnál lenyelem. Testemre nem szokott elmenni, engem se izgat, de hagynám. Bennem sokkal izgatóbb, érzékibb.
2021. dec. 5. 13:15
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Minden pasit izgat. Az ilyen házsártos nőknél nem merik csak előhozni, mint itt némelyik(lásd pl. utolsó).
2021. dec. 5. 14:46
 17/20 anonim ***** válasza:
41%
Miért lennék házsátos, te barom? Akárhova élvezhetne, ahova csak akar, de neki és nekem is így tetszik. Lenyelem neki, illetve amikor beleremeg a teste az élvezetbe, magamhoz húzom, és úgy élvezhet belém, gumi nélkül. Ennél intimebb dolog nincs számunka nincs. Valahogy sokkal izgatóbb, mint kirántani amikor a legjobb. Gondolom magadból indulsz ki, nem kapod meg ami kéne, mi?
2021. dec. 5. 15:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon izgat, imádom a látványt. F
2021. dec. 5. 22:46
 19/20 Sanker ***** válasza:
50%
A legtöbb férfit izgat, az már más kérdés, kinek melyik a kedvenc testrésze, ahány ember, annyiféle változat. Egyébként ezt már Kovi is elmondta, de hozzátette, a legtöbb film arcra élvezéssel végződik, mert nincs ettől jobb látvány.
2021. dec. 7. 17:58
 20/20 Dzsoki ***** válasza:
100%
Minden heteró férfit izgat,mint látvány.Élvezni,punciba az igazi!
2021. dec. 19. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!