Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen képmutatóak az emberek, ha egy nő szexuálisan túlfűtöttebb az átlagnál?
Mert szeretnek mások dolgain csámcsogni, a helyett hogy a saját nyomorúságos életüket tennék rendbe.
Tanács: ne kösd az orrukra mert SEMMI közük hozzá hogy neked milyen a libidód és mennyi partnered van. Ne a környezetedben lévőkkel dugj és nem derül ki.
Én sem értem.
Elvárják a pasik, hogy mindig legyen punci, különben prűd a nő. De ha a nő többet akar, akkor az már sok a jóból.
Nekem is olyan párom van, akinek kisebb a libidója mint az enyém. Párszor meg is alázott miatta.
7
Mi van?? És ha mutogatja magát akkor mi van?? Attól te még ugyanúgy nem érdekled és szarik rád. A kérdés nem ez volt ám. Ja csak megint itt egy nő aki szeret dugni és gondolom meg is teszi, te meg recskázhatsz tovább.. kellemetlen.
8
Nem érted az iróniát, mert elvakít a feminácizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!