Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyen vagyok ha elutasította...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen vagyok ha elutasítottam egy normális fiút?

Figyelt kérdés

Ő már teljesen beleélte magát szegény, majdnem sírt. Az volt vele a baj hogy lassan haladt a dolgokkal. És egy másik fiú meg rámenősebb volt. Meg én még nem akarok annyira komoly kapcsolatot. Bár lehet még fogom bánni később mert tényleg nagyon normális fiú volt.

Kicsit lelkiismeret fordulásom van.

2021. dec. 4. 15:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%

én is régen ilyen "normális fiú" kategória voltam és szintén amiatt lettem offolva, mert lassan haladtam

nem fog belehalni, tanul belőle

2021. dec. 4. 15:55
 2/20 A kérdező kommentje:
Eddigi fiúk akiket elutasítottam ők bunkók voltak és tojtak rá. Viszont ez a fiú nem ilyen. Nagyon beletapostam a lelkébe. Meg szerintem neki nem is volt barátnője még.
2021. dec. 4. 15:56
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Hát igazából jobban járt hogy megszabadult tőled :D Persze szégyen vagy, De ne legyen lelkiismeretfurdalásod, szívességet tettél neki :D
2021. dec. 4. 15:58
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Csak hoztad a tipikus tiniribi formát, nincs ebben semmi meglepő.
2021. dec. 4. 15:59
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Legyen is, görény dolog volt. Főleg ha még tetszett is.

Némi bátorítás, kezdeményezés lehet jobb lett volna.

Előbb utóbb mondjuk szakításkor úgyis sérül sajnos.

2021. dec. 4. 16:03
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Legalább őszinte vagy. Minden lány ezt műveli.
2021. dec. 4. 16:04
 7/20 anonim ***** válasza:
19%

Ugyan már, ha a másik fiú jobban bejött, miért lennél sajnálatból/szánalomból valakivel?

Azt válaszd akivel a legjobban érzed magad!

2021. dec. 4. 16:06
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
Miért az az érzésem, hogy ezt a kérdést a "normális" fiú írta ki...
2021. dec. 4. 16:08
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Akkor Ne lelkizz hanem ha tényleg úgy érzed akkor keresd meg és kérj tőle elnézést és beszéljétek újra.
2021. dec. 4. 16:08
 10/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem, igazából jót is tettél vele, tud magának keresni egy olyan lányt, aki nincs elkurvulva meg.
2021. dec. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!