Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válsztanátok kicsi farok ku*vajo kulsovel vagy nagy farok es sza*ul neznetek ki? Kicsi farok allat mondjuk 12cm ertek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 14:43
1/8 anonim válasza:
Én a jó külsőt és a kis farkat…
Már ma is létezik pénisz nagyobbítás, merevállapotban is, de pár év és sokkal biztonságosabb lesz…
Ha nem bizonyulna elégnek a 12 cm, akkor megműttetném.
A jó külsőt viszont nem ilyen egyszerű megszerezni, pedig az az élet minden területén előny.
Amúgy most ronda vagyok és hatalmas farkam van, de nincs lehetőségem használni.
3/8 anonim válasza:
Jó külső látszik, lehet vele csajozni, sokkal hasznosabb.
5/8 anonim válasza:
Számomra az ember lelke a fontos.
Nem a farka vagy a kinézete.
Elnézést!
7/8 anonim válasza:
Jelenleg átlagosnak mondanám mindkettőt, és meg vagyok elégedve a helyzettel, úgyhogy nem szívesen cserélnék senkivel. De ha valamilyen oknál fogva mindenképpen választanom kéne a két véglet között, akkor inkább lennék nagy farkú és kevésbé vonzó szerintem. Azért, mert cuckold biztosan nem szeretnék lenni, márpedig a szimpatikus, vonzó, jóképű, ámde kis péniszű pasik kerülnek egy idő után a legnagyobb eséllyel ebbe a szerepbe.
8/8 anonim válasza:
Egyiket sem mert most átlagos 14 cm farkam van, 180 cm vagyok és nem vagyok csúnya sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!