Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilikonmelleket milyen fogdosni? Eddig csak melltartón keresztül nyomták hozzám, elég kemény volt.
Figyelt kérdés
Ugyanolyan tapintásra, vagy inkább ilyen lufiszerű?2021. dec. 3. 18:18
11/23 anonim válasza:
Én két nővel voltam eddig akinek szilikon melle volt. Az elsőnek keményebb volt, tapintani is rossz. A másodiknak sokkal puhább volt, természetesebb hatása. Öt nagyon szerettem fogdosni, tapintani. Összességében, jobban szeretem ha természetes melle van nőnek.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz. Melltartón keresztül én is elég keménynek éreztem.
2021. dec. 4. 09:38
14/23 anonim válasza:
Sajnos nemtudom, de vizuálisan nagyon izgatók. [link] Azok az oldalmellek <3
15/23 anonim válasza:
14es
Innen látszik, hogy ízlések és pofonok, mindenkinél más. Tényleg jó a nő, de ezek a mellek számomra pl kifejezetten kiábrándítóak. Természetes cici így nem néz ki, nagyon fura így, hogy úgy néz ki, mint két lufi, és úgy is áll. Nem izgató.
16/23 anonim válasza:
Barátnőmnek szilikon cicijei vannak szerencsére:) én imádom, kemyének igen, de annyira formásak és van tartásuk, kb melltartó sem kell, csak azért hogy ne üssön át a pólón, amúgy ugyan úgy áll. Meg izgi vele melltartót vasárolni is, mert a legtöbb nem megy rá vagy a méret vagy a fazon miatt, számomra ez nagyon izgi:) sokan meg is nézik lányok is fiúk is, nekem ez büszkeség.
17/23 anonim válasza:
"de annyira formásak és van tartásuk, kb melltartó sem kell, csak azért hogy ne üssön át a pólón, amúgy ugyan úgy áll."
Pont ettől annyira kiábrándító, mert olyan természetellenesen áll. De ha te erre izgulsz fel, akkor jó.
18/23 anonim válasza:
Teljesen el tudom fogadni, hogy másnak nem tetszik, nekem pedig ez nagy gyengém😅
19/23 anonim válasza:
Mindig is kíváncsi voltam de eddig nem volt hozzá szerencsém. Viszont egyszer beszéltem egy csajjal neki meg lett csinálva és mondta, hogy előtte szinte nem is volt mellbimbója, de valahogy megcsinálták, hogy azóta kb mindig kemény.
20/23 anonim válasza:
Többször is volt hozzá szerencsém. Imádom az alakját, kinézetét, tapintását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!