Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet fura kerdes, de talaltok vmi szexit abban ha egy (nektek vonzo) emberen maszk van?
Figyelt kérdés
Pl fekete maszk2021. dec. 2. 23:34
11/18 anonim válasza:
szerintem nagyon szép és kifejező szemű embereken előnyösen mutat, igen
de annyira nem szexi, ahhoz ugyanis kell a test, ami maszktól, arctól függetlenül bármilyen lehet.
12/18 anonim válasza:
Én igen. Nekem kifejezetten tetszik.
13/18 anonim válasza:
Sok nő és férfi jobban néz ki mikor csak a szemeit látjuk. Ennyi, nem több.
14/18 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Észrevettem hogy a buszon reggel mennyi szép szemű srác is utazik, akiket máskor meg se nézek...😀
16/18 anonim válasza:
Egy csomó nőnek jól áll a maszk, mert alapból nincs szép arcuk, viszont a szemük szép. Nem gerjedek erre, de ezt már rég észre vettem.
Sőt volt olyan is, hogy a maszk miatt az egyik csaj eszement jól nézett ki, aztán mikor levette akkor lehetett látni, hogy vagy 20 évvel idősebb mint gondoltam.
Sokat takar az biztos
17/18 anonim válasza:
Sötétben kell du.gni és nincs vita 😂, Erzsi néni (68) is jó nő olyankor
18/18 anonim válasza:
Nem. Az max nem vonzo embereknel hasznos. Aki szep az tud vonzani.. Random csajozni se egyszeru a maszkoktol. Ki tudja mi van alatta.. mint a szetsminkelt meg bo ruhas nok.. mindig gyanus xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!