Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyon vékony nők milyenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon vékony nők milyenek az ágyban?

Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 09:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem őket. Jól meg lehet őket fogni.
2021. dec. 2. 09:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát...nagyon vékonyak.
2021. dec. 2. 09:52
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Mintha két nádszál közé dugnád a lompost.
2021. dec. 2. 10:14
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
én már mind a két szélsőséggel voltam vékony/molett csaj, a nagyon vékony lányok nekem túl törékenyek nem igazán jó velük a szex. Ez persze saját vélemény..:D A kifejezetten csontos csajokról már nem is beszélnék...
2021. dec. 2. 10:17
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

Praktikus, mert utána össze hajtogatod és elfér az ágy alatt vagy a szekrény mögött.

Viccet félretéve csak negatív tapasztalataim vannak. Amelyik szép az annyi is - Te érd be, hogy szép nőt dughatsz. Csak szemből lehet. Közben nem mozog. Nem élvezi, csak eltűri a szexet. Amelyik átlagos az sem túl aktív .... azt se tudja mikor és miért kell nyögni, csak nyög, hogy jól érezd magad, amúgy meg 5-ből 4 olyan tág, hogy oldalt kellett állnom, hogy falat érjek.

Én a husis csajokért vagyok oda. Nem a dagadtakért, hanem a "van rajta mit fogni" típusért. Azok élvezik a szexet. Ráadásul a húsos punci sok esetben jó szűk is. Mellesleg olyan cuki a meglepetéstől átitatott arcuk, mikor kinyalom őket, mint menzás gyerek a tejbegrízes tányért.

2021. dec. 2. 10:39
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
5-ös, nem tudom, ki találta ki, hogy a kövér nők biztos jobbak az ágyban, de ez megint egy ordas sztereotípia.
2021. dec. 2. 11:36
 7/16 anonim ***** válasza:
29%
Jól meg lehet őket dugni . Nem vékonyakkal nem voltam még szerencsére
2021. dec. 2. 11:44
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
#5: Kicsit rossz, hogy nekem kell közölni a hírt, de ha neked 5/4 csaj rohadt tág, akkor bizony sajnos kicsi a farkad🤣🤣🤣
2021. dec. 2. 11:50
 9/16 anonim ***** válasza:
57%
Elég torz szemléletre vall ha valaki a szexuális teljesítményt csak a külsőségek alapján ítéli meg. Tehát akkor minden emberre rá van azonnal írva milyen az ágyban? Attól függően hogy vékony vagy ducibb. Jobb esetben nem egy testtel fogsz szexelni, hanem egy emberrel akinek egyedi vágyai és elképzelései vannak.
2021. dec. 2. 11:57
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

Nekem volt vékony barátnőm és jó volt vele a szex mert nem kellet daru ahoz hogy megeneljem a testét, így sokkal változatosabb dolgokat is ki tudtunk próbálni.

Egy 70-80-90 kg vagy súlyosabb nő esetében ezek már korlátozódnak valamelyest mert én sem vagyok olyan Gyurós kö*ög hogy hobbiból emelgessek mázsa közeli súlyt

2021. dec. 2. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!