Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vékony nők milyenek az ágyban?
Praktikus, mert utána össze hajtogatod és elfér az ágy alatt vagy a szekrény mögött.
Viccet félretéve csak negatív tapasztalataim vannak. Amelyik szép az annyi is - Te érd be, hogy szép nőt dughatsz. Csak szemből lehet. Közben nem mozog. Nem élvezi, csak eltűri a szexet. Amelyik átlagos az sem túl aktív .... azt se tudja mikor és miért kell nyögni, csak nyög, hogy jól érezd magad, amúgy meg 5-ből 4 olyan tág, hogy oldalt kellett állnom, hogy falat érjek.
Én a husis csajokért vagyok oda. Nem a dagadtakért, hanem a "van rajta mit fogni" típusért. Azok élvezik a szexet. Ráadásul a húsos punci sok esetben jó szűk is. Mellesleg olyan cuki a meglepetéstől átitatott arcuk, mikor kinyalom őket, mint menzás gyerek a tejbegrízes tányért.
Nekem volt vékony barátnőm és jó volt vele a szex mert nem kellet daru ahoz hogy megeneljem a testét, így sokkal változatosabb dolgokat is ki tudtunk próbálni.
Egy 70-80-90 kg vagy súlyosabb nő esetében ezek már korlátozódnak valamelyest mert én sem vagyok olyan Gyurós kö*ög hogy hobbiból emelgessek mázsa közeli súlyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!