Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öntudatos, büszke nők hogy élik meg, hogy amikor szopnak, azt a férfiak többsége a nő behódolásaként éli meg?
Férfitársaim, értem én, hogy a nőknek azt hangoztatjátok hogy ugyan már, ez csak egy ugyanolyan módja az örömszerzésnek, mint a többi, de egymás között, valljuk be, úgy tekintünk arra, ha az adott nő leszopott minket / le lett szopatva, hogy a nő behódolt nekünk. A szopás ennek a szimbóluma.
Nők, most nem az a kérdés, hogy ti ezt így élitek-e meg, hanem az, hogy mit szóltok ahhoz, hogy a férfiak nagy többsége így éli meg.
Kérdező te ne akard már jobban tudni helyettem, és ne akard rámtukmálni a saját véleményedet.
28/F
16#
"A férfiak nagy többsége.."
Te amúgy ott szoktál lenni mindenkinél és statisztikákat készítesz,hogy éli meg?Majd elemzed a világon az összes ferfi élményeit?
Bexarás hogy tényként közölsz valamit,amit esetleg te vagy néhany cimborád vél látni.
Legalabb írtad volna hogy "azokhoz a férfiakhoz mit szólnak a nők,akik így elik meg.. "
Kérdező
Férfiként írom: te göykér vagy.
Eszembe se jutott leuralni az asszonyt. Nem azért vagyok vele, hogy uralkodjak fölötte vagy leigázzam vagy behódoltassam. Ha ezt akarnám, kutyám lenne, nem feleségem.
Elfogadom, hogy te ilyen agresszív göykér vagy, de ne feltételezd, hogy mások is azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!