Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő azért nem tud egy csávóra férfiként tekinteni mert mondjuk apró farka van neki?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 23:51
1/7 anonim válasza:
Amekkora dildókkal, meg felcsatolhatókkal szaladgálnak egyesek... Kb a farka mérete alapján már egy pasira sem nagyon férfiként tekinteni...
3/7 anonim válasza:
Ez max csak az egyik ok lehet a többi kifogásolható dolog közül...
4/7 StevenUp válasza:
Ez csak az olaj a tűzre, szerintem is.
Mikor fogja fel valaki azt hogy tényleg nem a méret a lényeg.
B*szki hát a g pont a hüvelybemenettől kb 4-5 centire van. Mindent figyelembe véve 7-8 centis f*szal simán lehet azt is stimulálni.
Ez nem közhely hanem egyszerű biológia.
Azért mert nem tudsz kielégíteni egy nőt nem a farkad hossza a hibás hanem Te magad hogy bénán maszatolsz csak a tököddel és sz*rsz rá nagy ívben hogy a nőnek mi a jó.
Bár igaz qz is hogy a recska miatti átlagos két perces teljesítmény kamara nélkül, valóban nem sok mozgásteret ad abban hogy kiismerd a partnered.
5/7 anonim válasza:
Lehet lepontoznak, de én vállalom őszintén, hogy bizony nekem már van az méret, ami alatt nem lesz férfias az illető. Tudom hogy nem tehet róla blabla, de akkor is van bennem egy ilyen érzés. Főleg hogy sokszor önbizalomhiány is társul ehhez, amit képtelenek elrejteni, ha akarják akkor is.
6/7 anonim válasza:
Baratnom mindig mondja h nem fasz amim van, csak egy kukac.
Es sosem fogom tudni ugy megdugni ezzel, ugy, mint egy igazi ferfi.
7/7 anonim válasza:
ha egy nőt ki tudsz elégíteni az ujjaddal, akkor bármekkora farokkal is sikerülni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!